Enguany la Feria de Abril de Pollença es farà ca les Munnares

465

Degut a les obres del nou centre de salut de Pollença a Can Conill, enguany la Feria de Abril se celebrarà a la plaça de ca les Munnares. Seran tres dies en que no hi faltaran els actes clàssics com la misa rociera o el pregó, que enguany anirà a càrrec de l’historiador Jaume Llompart Vives. A més s’instal·larà una carpa on no hi faltaran les actuacions musicals i una barra on es servirà menjar i beguda.

La Feria de Abril està organitzada per l’Ajuntament de Pollença amb la col·laboració del Centro cultural Andaluz de Pollença.

La programació

Els actes començaran el divendres 12 amb un cercavila a càrrec a la Banda de cornetes i Tambors del Soldà a les 19:45 h. Seguidament a les 20 h s’inaugurarà el recinte ferial i a les 20:30 hi haurà el pregó. Finalment a les 21:30 h el grup musical Arborea amenitzarà la vetllada.

El dissabte 13 el recinte ferial s’obrirà a les 18 h i a les 21:30 h hi haurà l’actuació del grup Oxalis.

PUBLICITAT

El diumenge 14 d’abril el recinte ferial obrirà a les 11 h del matí, i a les 12 h tindrà lloc la missa Rociera amb el Cor Rociero de Mallorca. La festa continuarà fins a les 18 h,quan es clausurarà la fent sonar l’himne d’Andalusia.

PUBLICITAT