Emocionant recepció de Joan Toni Moreno al RCNPP després de la seva classificació per als Jocs Olímpics

241
Joan Toni saluda al seu entrenador, Kiko Martín

El Reial Club Nàutic Port de Pollença (RCNPP) va viure ahir una horabaixa plena d’emoció amb la recepció del seu piragüista Joan Toni Moreno, qui s’ha proclamat subcampió de la Copa del Món absoluta i ha aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024 juntament amb el seu company del C2 500, el gallec Diego Domínguez.

Moreno, que va tornar a Mallorca dilluns de matinada després de competir a la Copa del Món a Szeged (Hongria), va ser rebut amb gran afecte per companys, familiars, autoritats i aficionats al piragüisme. Un passadís d’honor format pels membres de l’equip de piragüisme del RCNPP va donar pas a un emotiu acte d’homenatge on va rebre les felicitacions de tots els presents.

Un somni fet realitat i ambiciosos objectius per a París

Joan Toni Moreno va expressar la seva satisfacció per haver aconseguit el seu gran somni: “Estic molt feliç, per a mi això significa molt. Ha estat un camí llarg i dur, però ha valgut la pena”. L’esportista pollencí va mostrar-se ambiciós de cara als Jocs Olímpics: “Hem aconseguit la plata en una competició on hi havia les altres embarcacions que competiran als Jocs i crec que podem somiar amb una medalla”.

Un referent per al piragüisme balear

Durant l’acte, diverses personalitats van destacar la importància del fita aconseguida per Moreno. Sete Benavides, medallista olímpic de piragüisme, va fer entrega a Moreno d’un gallardet del RCNPP com a símbol del pas del testimoni olímpic. Per la seva banda, l’entrenador de Moreno, Kiko Martín, va elogiar la “fortalesa mental” i el “caràcter guanyador” del seu pupil, assegurant que “pot estar en la lluita per les medalles” a París.

PUBLICITAT
Sete Benavides i Joan Toni Moreno

Un nou capítol en la història del RCNPP

Amb la classificació de Joan Toni Moreno per als Jocs Olímpics, el RCNPP suma un nou capítol a la seva ja rica història en l’esport de màxim nivell. Moreno se suma a una llista d’esportistes del club que han participat en els Jocs, com ara el surfista Eduardo Bellini, el regatista José Luis Ballester i el piragüista Sete Benavides.

Sens dubte, Joan Toni Moreno s’ha convertit en un referent per al piragüisme balear i un exemple a seguir per a les noves generacions d’esportistes. El seu èxit és un orgull per a Pollença i la seva participació en els Jocs Olímpics de París 2024 promet ser un moment inoblidable.

Joan Toni Moreno amb les autoritats que assistiren a l’acte: Martí Mach, batle de Pollença; Pedro Mas, director insular de Turisme del Consell de Mallorca; Pedro Vidal, secretari autonòmic de Cultura i Esports del Govern Balear; Juan Carlos Fuentes, president de la Federació Balear de Piragüisme, Joaquín Cotoner, president del RCNPP, i Kiko Martí, entrenador de l’equip de piragüisme del RCNPP.
PUBLICITAT