ELS SOCIALISTES ES PRESENTARAN EN SOLITARI A POLLENÇA

641

Després de dues legislatures formant part de la coalició Junts Avançam, els socialistes de Pollença es presentaran en solitari a les eleccions municipals del 2023.

Ahir, dilluns 3 d’octubre, es va reunir l’assemblea del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) de Pollença reunida i decidiren encarar les properes eleccions municipals en solitari després d’haver-ho fet amb la coalició progressista Junts Avançam al 2015 i 2019.

La decisió es va prendre després d’un llarg temps de reflexió i de valorar totes les opcions possibles. En aquest moment, els socialistes pollencins pensen que és la millor manera per aconseguir una majoria progressista a Pollença i recuperar el govern municipal.

Els socialistes de Pollença valoren de manera molt positiva haver format part de la coalició Junts Avançam, que, considerern, ha estat i és una eina imprescindible per defensar tot allò que uneix els partits d’esquerra dels quals formen part i que els va permetre tenir un govern municipal que va posar les bases de la política transformadora, transparent i participativa del segle XXI que Pollença necessitava i necessita per assolir nous reptes polítics i socials.

PUBLICITAT

Per als socialistes pollencins, després d’aquesta legislatura capitanejada per la dreta, es torna a fer més evident que mai la necessitat de tornar fer polítiques d’esquerra a l’Ajuntament. Per això, els socialistes consideren que, per assolir aquest objectiu, és necessari presentar una candidatura en solitari.

Per tant, el partit socialista de Pollença inicia així el camí cap a les eleccions del proper maig de 2023 amb força i il·lusió per oferir l’alternativa que el municipi necessita després d’aquesta legislatura de dretes que ha deixat un municipi degradat i molt allunyat de la realitat que mereixen els pollencins. En aquest sentit, apunten que el govern de dretes ha estat incapaç de fer front als reptes socials, econòmics i de sostenibilitat.

En qualsevol cas, expliciten que no ha existit cap discrepància o conflicte amb els companys de la coalició Junts Avançam. De fet, aquesta decisió s’ha adoptat de mutu acord. I és que, per damunt dels interessos de partit, hi ha l’interès de Pollença. En aquest sentit, els socialistes de Pollença destaquen que els partits han d’actuar com a eines al servei d’aquest interès.

En definitiva, “prenem aquesta decisió convençuts que és la millor pels pollencins i pollencines, ja que servirà, perquè les forces progressistes tornem a conformar un govern fort i estable amb un projecte seriós a partir del juny de 2023, que torni el rigor i la serietat a l’Ajuntament amb la ciutadania com a centre de tot”, conclouen.

PUBLICITAT