ELS SAGRATS CORS ANUNCIA LA CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA

516

Les Missioneres dels Sagrats Cors de Pollença retran un homenatge a les dones amb mtoiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) amb activitats que es duran a terme entre el dijous 10 i el diumenge 12 de març.

El dijous 10 de març, a les 17 hores, hi haurà una plegària de vida Ascendent a la Capella del Convent dels Sagrats Cors (carrer de Mallorca, 40 – Pollença). A continuació, dins el cicle “Trae tu mantita”, hi haurà una festeta al pati del Convent.

El dissabte 12 de març, a les 17 hores, al mateix Convent dels Sagrats Cors, s’inaugurarà una exposició-homenatge a les dones que han fet història. També hi haurà pintura en viu, a càrrec de la pintora pollencina Aina Vellasco Borràs. L’obra resultant d’aquesta activitat se sortejarà entre el públic assistent.

A continuació, hi haurà un recital de poesia a càrrec d’Estrella Martene i un concert de música lírica a càrrec de la soprana Marcela Iguanzo. Qui ha estat a Pollença fins fa pocs mesos, Sor Alicia Juan, adreçarà unes paraules per tancar aquest homenatge a totes les dones.

PUBLICITAT

L’entrada a aquest acte és lliure i gratuïta.

PUBLICITAT