ELS SAGRATS CORS ANUNCIA LA CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA

511
El mes de juny, les germanes dels Sagrats Cors celebraren una festa amb motiu del centenari de la seva arribada a Pollença.

Les Missioneres dels Sagrats Cors de Pollença retran un homenatge a les dones amb mtoiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) amb activitats que es duran a terme entre el dijous 10 i el diumenge 12 de març.

El dijous 10 de març, a les 17 hores, hi haurà una plegària de vida Ascendent a la Capella del Convent dels Sagrats Cors (carrer de Mallorca, 40 – Pollença). A continuació, dins el cicle “Trae tu mantita”, hi haurà una festeta al pati del Convent.

El dissabte 12 de març, a les 17 hores, al mateix Convent dels Sagrats Cors, s’inaugurarà una exposició-homenatge a les dones que han fet història. També hi haurà pintura en viu, a càrrec de la pintora pollencina Aina Vellasco Borràs. L’obra resultant d’aquesta activitat se sortejarà entre el públic assistent.

A continuació, hi haurà un recital de poesia a càrrec d’Estrella Martene i un concert de música lírica a càrrec de la soprana Marcela Iguanzo. Qui ha estat a Pollença fins fa pocs mesos, Sor Alicia Juan, adreçarà unes paraules per tancar aquest homenatge a totes les dones.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

L’entrada a aquest acte és lliure i gratuïta.

PUBLICITAT