ELS ROTARYS DE POLLENÇA APORTEN 14.829 EUROS EN AJUDES SOCIALS DURANT EL DARRER ANY

960

El Club Rotary Pollença ha fet públic que la seva labor durant l’últim any ha arribat a un valor econòmic de 14.829’78 euros. Han estat bàsicament els objectiu socials el que han tengut majors aportacions ja que s’ha de recordar de manera especial la difícil situació viscuda per moltes persones arrel de les conseqüències derivades de la pandèmia del Covid 19. La solidaritat rotària ha estat més a tenir en compte en un any en que han pogut organitzar molt poques activitats per recaptar fons on hi poguessin participar gaire públic.

El balanç s’inicia el juliol del 2020 amb una ajuda de 971’88 euros destinada a la Fundació Amazònia, per un projecte d’ajuda a infants a Sucre (Bolívia) encapçalat pel Doctor Román, del servei de Pediatria de Son Espases.

El mes de novembre passat feren una aportació al Banc d’Aliments, en el marc de l’operació quilo, amb un valor de 500 euros. També durant el novembre aportaren 3.000 euros a l’edició del llibre “Un regalo llamado Mateo” publicat per l’Associació de Displàsia Fibrosa.

Ja dins enguany, durant el mes de gener, aportaren 914’23 euros a Càritas Alcúdia.

PUBLICITAT

El mes de maig aportaren 1.000 euros a la Fundació Vicente Ferrer per adquirir maquinària per a la fabricació d’oxigen a l’Índia.

Durant el juliol, amb l’organització del concert de Tomeu Penya, pogueren aportar 2.180 euros a Caritas Pollença per al rebost solidari.

Aquest mes d’agost de 2021 entregaren a la Parròquia de Pollença i del Moll una cadira elèctrica per a Bryant, un jove de 18 anys amb minusvalidesa. El cost de la posada a punt de la cadira fou de 1.474 euros.

També durant l’agost aportaren una nevera a una família del Moll que patí un incendi a ca seva. El cost de la nevera fou de 689 euros.

Finalment, recorda Rotary Pollença, que en els darrers dotze mesos han aportat 4.100’87 euros en ajuda a Cors Oberts per poder mantenir el Rebost Solidari; ajuda consistent en aportacions de productes que els feien falta quinzenalment per poder ajudar als usuaris més necessitats.

PUBLICITAT