ELS POLLENCINS TRIOMFEN ALS PREMIS DE CUINA DE LA SERRA

700
Els guanyadors de la segona edició del Concurs de Cuina de la Serra de Tramuntana.

Els pollencins triomfen a la segona edició del concurs “La cuina de la Serra: concurs de receptes tradicionals de productes elaborats”, guanyant quatre dels cinc premis que hi havia en joc.

Els premis escolars han estat per les alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària, Marta Cerezo que presentava la recepta d’escabetx de peix i Júlia Cladera, pa de figa.

Per altra banda, el també alumne del CEIP Joan Mas, Andreu Moyà Vanrell que participava en la modalitat escolar, ha rebut el segon premi de la categoria adults per a la recepta de tords en conserva.

Finalment, el també pollencí Francesc Bibiloni ha rebut el tercer premi amb una recepta de formatge de cabra amb oli de romaní.

PUBLICITAT

Convocat per Tramuntana XXI, l’acte de lliurament dels premis se va celebrar ahir divendres 26 de novembre, a Costa Nord, Valldemossa, dins el marc de la Setmana Gastronòmica.

Tal i com es va informar a puntinformatiu.cat, aquest concurs estava obert a tots els veïns dels municipis de la Serra. En la primera edició del concurs de receptes tradicionals de la Serra de Tramunana, la recepta de les formatjades presentada per Leni Pasqual ja va ser premiada.

PUBLICITAT