ELS POLLENCINS ES QUEIXEN DE…

1067
La setmana passada un pollencí va entrar dins la Talaia d'Albercuix i es va trobra amb tota aquesta brutícia.

Aquests dies, lectors de PUNT iNFORMATIU han fet arribar algunes queixes que tot seguit reproduïm:

Brutor dins la Talaia d’Albercuix

Més d’un lector s’ha queixat de la brutícia que s’acumula dins la Talaia d’Albercuix.

És cert que els “culpables” són aquells que deixen brutícia allà on els va bé, o sigui a llocs gens indicats per això. Ells embruten, sí. Ara bé, els responsables de mantenir o fer mantenir el bé comú en bones condicions, ho tenen ben abandonat.

Fa prop d’un mes, un pollencí va enviar aquesta fotografia. La imatge està feta a l’interior de la Talaia d’Albercuix. No falta dir res més.

Deixadesa del Patrimoni

Abandonament del nostre patrimoni.

Fa poc temps, la legislatura passada per ser precisos, es va restaurar aquesta sínia situada al solar ubicat entre el Convent de Sant Domingo i el parc infantil del carrer Cecili Metel. Aquesta no era la primera vegada que es duien a terme millores en aquest indret.

PUBLICITAT

És molt trist haver pagat dues vegades per condicionar un espai i abandonar-lo d’aquesta manera. Amb la crisi econòmica i social que pateixen molts pollencins, l’Ajuntament només va de fer caritat. Tan se va val si el manteniment de la sínia és competència seva o no, els pollencins que s’han quedat sense feina necessiten la protecció de l’administració més propera. Per tant, a canvi d’un sou digne, podrien agafar algunes persones i adequar aquests sínia i tantes coses com hi ha al poble que pengen.

Donam una imatge “feresta”

Finalment, un lector enviat totes aquestes fotes amb un comentari que diu així: “Resulta desagradable passejar fer fora vila i tenir la sensació que vas per un passadís. L’altura del bru és excesiva i ara s’ha afegit la idea de posar-hi aquest plàstic verd que fer la vista. També, sovint els tancaments de reixeta es rematen amb fil de ferro amb pues. Fins i tot algú remata la paret amb trossos de vidre, que fan feredat. Sabeu si existeis una ordenança o norma que regula els tancaments? La imatge que donam és feresta, per noltros i per als que ens visiten”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT