ELS POLLENCINS A FAVOR DEL PRONUNCIAMENT DEL PAPA RESPECTE DELS HOMOSEXUALS

314

La polèmica estrena del documental Francesco d’Eugeny Afineevsky, encara cueja. Fa setmanes que aquesta llarga entrevista al Papa Francesc es va estrenar al Festival de Cinema de Roma. Ahir, des del Vaticà, encara puntualitzaven que les paraules del Papa foren descontextualitzades. És més, asseguraven que la doctrina de l’Església no canvia.

Sigui com sigui, el Papa Francesc no sols es mostra partidari de les unions civils entre homosexuals, sinó que manifesta que tenen dret «a una família».

Resultats enquesta

Però que n’opinen els pollencins de tot això? A puntinformatiu.cat el 3 de novembre demanàrem mitjançant una enquesta: Què opines sobre les declaracions del Papa sobre la possibilitat que els homosexuals puguin crear una família?

A l’enquesta contestaren 69 persones i un 80 per cent triaren l’opció: És ben hora que l’Església obri els ulls al segle XXI. El sexe és allò més natural de la vida. Per tant, cal entendre que tots som persones i les persones es mereixen, per damunt de tot, respecte.

PUBLICITAT

Un 16 per cent triaren la opció: M’és ben igual. L’Església que digui missa.

Cap lector va triar: Són declaracions fora de lloc i sense sentit. Si no és per finalitats reproductores, el sexe és pecat. L’Església ha de saber defensar els seus principis i deixar-se anar de modernitats que no duen enlloc.

Finalment 2 lectors triaren la resposta altra per opinar: “Cap de les altares. No hauria d’haver dit res” i “Falsedat de paraules per no perdre més fidels…”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital