ELS PESCADORS DENUNCIEN VANDALISME AL CAP DEL MOLL

553

La nit de diumenge a dilluns, no saben qui va amollar la barca d’un pescador del Moll que, quan va anar a fer feina, no la trobà al seu lloc. Aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el tassó de la paciència de la Confraria de Pescadors de Pollença que, des de fa temps, pateixen actes vandàlics de diversa índole. A més de la brutícia que deixen aquells que hi fan botellot, sovint veien indicis que els havien entrat a les barques i, fins i tot, havien sofert algun furt.

Ara bé, la desaparició de la barca que, després de recerca-la, va ser localitzada al fons del pantalà del Club Nàutic amb diversos cops, ha fet reaccionar la Confraria.

A més de la denúncia que el propietari de la barca ha interposat davant la Guàrdia Civil, la Confraria de Pescadors de Pollença ha presentat un escrit a Ports de les Illes Balears demanant que posin càmeres de segureta al cap del Moll, a la zona que ocupen els mariners com ja n’hi ha a l’altra banda.

Per altra banda, han enviat un escrit a l’ajuntament de Pollença i a l’Associació de Confraries per posar-los al corrent de la situació. O sigui del problema del vandalisme i de la seva reclamació d’una solució que passa per posar càmeres de seguretat en aquella zona, on ells tenen les barques, el seu mitjà per poder fer feina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT