ELS MÉS JOVES PROTAGONITZARAN LA JORNADA PATRONERA D’AVUI

189

Avui els més petits agafen el relleu a les festes de la Patrona amb el Dragut Festival i l’Afama Chef. Tot i que també per als més grans hi haurà ball de saló a la plaça Major.

Hem trobat en Joan Mas amb el crit començat, però paga la pena veure aquest primer mini simulacre de Moros i Cristians

Publicada por Punt Informatiu en Lunes, 30 de julio de 2018
El Dragut Festival repetirà l’exitós simulacre infantil amb capses de cartó

Dragut Festival

L’associació Cap de Fibló ha organitzat una nova edició del Dragut Festival amb tallers, artesania, música i circ per a joves de totes les edats. L’esdeveniment que tindrà lloc a la plaça de Ca les Munnares, començarà el dia 30 de juliol a les 18,30 hores amb un taller de construcció per a nins i nines d’elaboració amb capses de cartró d’espases, escuts, torres defensives… Amb tot el material construït, a les 19,30 tindrà lloc el simulacre infantil dels Moros i Cristians.

Després d’això, a les 20,30 hores hi haurà una actuació de circ dels membres de Cap de Fibló i a les 21,15 començaran els concerts a un escenari instal·lat a la mateixa plaça. Actuaran M de Mar, Majava, Baobab Roots i Germana Aveciada. Entre concert i concert hi haura actuacions de malabars amb foc. A més durant tot el Dragut Féstival hi haurà mostra d’artesania i una barra de begudes. També hi haurà granissats.

PUBLICITAT

Torna l’AFAMA Chef

A partir de les 20,00 hores tindrà lloc una nova edició de l’AFAMA Chef a la plaça Vella. 15 equips de dos joves menors de 16 anys amb un adult de més de 40 competiran per convertir-se en els millors cuiners patroners del 2019. L’acte estarà presentat per Pep Solivelles.

I per als més ballarins a partir de les 22 hores, ball de saló a la plaça Major.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT