ELS LECTORS DE PUNT INFORMATIU A FAVOR DE LA QUARANTENA DELS JOVES PENINSULARS

284

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Què opines de la quarantena obligatòria de joves a diferents hotels de l'illa?. Nombre de respostes: 176 respostes.

La setmana passada vam llançar una pregunta als nostres lectors sobre la polèmica creada al voltant dels al·lots peninsulars que obligaren a fer quarantena a hotels de ciutat. I sembla que l’opinió dels internautes és clara.

Més concretament la pregunta era: Què opines de la quarantena obligatòria de joves a diferents hotels de l’illa?

Han contestat 176 lectors, i de les tres respostes que es podien donar, més de la meitat (un 55,7%), ha triat: El Govern de les illes Balears va fer el que havia de fer per protegir la salut col·lectiva de tothom.

PUBLICITAT

La segona resposta més triada, amb un 38,1% dels vots és: No és un problema del Govern ni dels jutges, l’educació és cosa dels pares. Aquests al·lots són aviciats i, ni a ells ni als seus pares, els importa poc les conseqüències dels seus actes per més que puguin tenir efectes (sanitaris i econòmics) fatals per a la societat.

D’altra banda, només 6 lectors han triat la següent resposta: El Jutjat número 3 de Palma ha fet bé de no ratificar el “confinament forçós” dels joves aïllats que han donat negatiu o no s’han volgut fer una prova PCR, en considerar la mesura “desproporcionada”

Però també hi ha internautes que han volgut aportar una opinió diferent. Per exemple, un lector ha dit: El GOIB ha actuat bé però a toro passat. Era la seva obligació que les agències que han organitzat aquests viatges no ho fessin. La permissivitat d’uns i la picaresca d’altres ara ens fa treure fum pels queixals… Són joves aviciats pels seus pares sí, però no he vist mai a pollencins criticar igual als madrilenys que venen cada any i són exactament el mateix: classistes amb sensació d’impunitat i superioritat.

I un altre ha dit: Primer llegiu bé ses notícies i testimonis dels afectats i després podeu fer aquesta enquesta. No manipuleu més s historia. No es pot destruir els drets humans així com així. Suport absolut a aquests joves. No és pot defensar lo indefendible!! Que en aquest cas ha estat el govern, i els medis de comunicació alarmant a més a més.

PUBLICITAT