Els joves talents del Bàsquet Pollença guanyen el Campionat de Balears i jugaran el Campionat d’Espanya

321
Celebrant la victòria al Campionat de Balears: Foto: Bàsquet Pollença

El Club de Bàsquet Colonya Pollença celebra una gran victòria en el Campionat de Balears, en la categoria mini masculí. El torneig es va disputar aquest cap de setmana a Son Servera i a Capdepera, on els jugadors de Pollença es van enfrontar als millors equips de les illes Balears.

Una trajectòria imparable

Sota la direcció de l’entrenador Rubén Escalas, l’equip de Pollença ha demostrat una trajectòria imparable durant tota la temporada. Abans d’aquesta competició, van ser els primers de la lliga mini especial, amb un impressionant registre de 12 victòries en 14 partits. A més, van esdevenir Campions de Mallorca al Campionat de Mallorca que es va celebrar a Pollença, guanyant tots els tres partits disputats.

El torneig de Balears ha estat el següent repte per a aquest equip excepcional, i novament han sortir triomfadors sense perdre cap partit. S’han enfrontat enfrontat al segon classificat de Mallorca, el Bàsquet Manacor, als dos primers classificats de Menorca, el CB Jovent d’Alaior i el CB Ciutadella, i al líder d’Eivissa, el Bàsquet Sa Real i el CB Can Cantó.

Cap al Campionat d’Espanya

Amb aquesta victòria, l’equip de Pollença s’ha guanyat el dret de representar les illes Balears en el Campionat d’Espanya de clubs de categoria mini. Aquest campionat es disputarà a Granada, des del 25 de juny fins a l’1 de juliol. Serà la primera vegada que aquesta competició tingui lloc, i els joves jugadors de Pollença estan emocionats per enfrontar-se als millors equips de tot el país.

PUBLICITAT

Ple de victòries

En l’última jornada del Campionat de Balears, ahir diumenge, l’equip mini de Pollença va aconseguir una victòria crucial contra el Jovent Bar Pons, que lluitava per una plaça al Campionat d’Espanya. Aquesta derrota va deixar l’equip de Pons en tercera posició, per darrere del Bàsquet Manacor – D5 Sport Shop, que només va perdre un partit durant el campionat i disputarà amb el bàsquet Pollença el Campionat d’Espanya. La quarta posició va ser per al CB Ciutadella Ponent Negre, seguit de Sa Real Pizzeria Da Nino i Can Cantó García Service.

Tercer campió de minibàsquet

Aquesta és la tercera vegada que un equip de minibàsquet del CB Colonya Pollença es proclama campió de Balears després de fer-ho el mini masculí de la temporada 2017/2018 i el mini femení de la temporada 2018/2019.

Ara, tots els ulls estaran posats en ells mentre competeixen en el Campionat d’Espanya de clubs. Esperem que continuïn amb el seu èxit i ens ofereixin emocionants actuacions en aquest torneig nacional.

PUBLICITAT