ELS INFANTS MÉS PROTAGONISTES QUE MAI EN AQUESTA NIT DE REIS TAN ESPECIAL

938
Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut tots els racons del municipi per saludar els nins i nines que tan bé s'han portat aquest any.

Els infants de Pollença han estat més protagonistes que mai en aquesta Nit de Reis tan especial. I és que tant el batle Bartomeu Cifre Ochogavia, com el rector Mossèn Danilo de Urzeda i, fins i tot, el Rei Melcior qui ha parlat en nom de totes tres Majestats, han lloat l’exemplar conducta dels nins i nines durant el pandèmic 2020.

El rei Melcior.
El Rei Gaspar. Foto: Toni Campomar.
El Rei Baltasar.

Tot just iniciada la benvinguda, el batle Cifre Ochogavia ha posat de manifest que se sent “molt orgullós” dels infants pollencins i ha titllat el seu comportament com a “excel·lent”, tant a casa com a l’escola, on han seguit les pautes dels mestres per no contagiar-se ni contagiar les seves famílies. Ben segur que no s’ha oblidat de demanar una bona recompensa per a tots els nins i nines de Pollença, en especial, i “un futur ple d’oportunitats” per a tots els pollencins.

Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.

Per la seva banda, el Rector de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda, ha posat paraules a la buidor de la Parròquia i carrers del poble, per mor “d’un bitxet molt petitó que fa molt de mal i que ho ha capgirat tot”. Mossèn Danilo de Urzeda també ha fet referència a l’esforç tan especial que han fet “els nostres petits” i ha estat ell, de fet, qui ha assegurat que els nins i nines “són el gran exemple a seguir”. Després de donar les gràcies “de tot cor” a Ses Majestats per la visita a Pollença, seguint l’estrella del Puig que un any més els ha guiat fins al poble, Mossèn Danilo ha demanat uns grams de pau i esperança, així com tambvé comprensió i respecte per la dignitat humana als tres “savis i homes de ciència”, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els Reis d’Orient han passat pel Port de Pollença. Foto: Protecció Civil.
El Rei Baltasar saluda els veïns del Port de Pollença. Foto: Protecció Civil.

Finalment, un Rei Melcior visiblement emocionat ha recordat aquella nit de fa més de dos mil anys en què visitaren l’infant Jesús acabat de néixer a Batlem i les cares plenes d’il·lusió als carrers de Pollença, on tan bé els han rebut sempre. El Rei Melcior també ha tengut paraules molt especials per als pollencinets i pollencinetes que aquest any s’han portat tan i tan bé. A més d’avançar que venen carregats com mai, els ha instant a seguir sent solidaris i generosos com han estat els pollencins. Però, sobretot, els ha convidat a seguir sempre una estel per així aconseguir que els seus desitjos es facin realitat.

PUBLICITAT

Podeu veure l’Adoració sencera a través d’aquest enllaç del Facebook de l’ajuntament de Pollença.

El Rei Gaspar ha estat el responsable de visitar els nins i nines de la Cala Sant Vicenç.

I, per acabar, vet ací alguns vídeos:

PUBLICITAT
PUBLICITAT