ELS INFANTILS DEL POLLENÇA I PORT FC A PRIMERA REGIONAL

528
Després d'una temporada excel·lent, els infantils del Pollença i Port FC fan campions i aconsegueixen pujar a Primera Regional.

L’equip de la categoria infantil del Pollença i Port Futbol Club han acabat la lliga regular com primers classificats dels seus grups, per la qual cosa aconsegueixen l’ascens directe a Primera Regional.

Des del Pollença i Port FC, apunten que els hauria agradat veure com aquest equip acabava una temporada espectacular. A l’hora que feliciten els jugadors i el cos tècnic.

La crisi del coronavirus va estroncar la lliga 2019-2020 en el moment en què, fins i tot abans que es declaràs l’estat d’alarma, se suspengueren els entrenaments, primers, i els partits després.

El passat 16 de maig, es va publicar al Butlletí Oficial de les illes Balears (BOIB), la resolució de la Consellera d’Afers Socials i Esports en què es donava per acabada la lliga regular de la temporada 2019-2020 en totes les competicions territorials de la Federació de Futbol de les illes Balears.

PUBLICITAT

Avui, s’ha sabut quins equips han aconseguit l’ascens de forma directa, com és el cas dels infantils del Pollença i Port FC, conforme les normes de la competició per a la temporada 2019-2020

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT