ELS FORNS DEL MUNICIPI GARANTEIXEN EL SUBMINISTRAMENT DE PANADES, RUBIOLS I FORMATJADES

292

Els forns del municipi de Pollença garanteixen el subministrament de panades, rubiols i formatjades. A més a més, asseguren que en tendran al despatx, en faran per encàrrec i alguns, fins i tot, en serviran a domicili. Ben segur que ni tots disposen de la infraestructura per dur les comandes a casa ni tots faran tot tipus d’aquestes pastes típiques de la Setmana Santa. Ara bé, qui vulgui assaborir el gust de la tradició sense haver de posar-se a cuinar, els forns tant del Port com de Pollença vendran panades, rubiols i/o formatjades. Això sí, degut a les circumstàncies i per garantir que tothom pugui menjar les panades, rubiols i formatjades que més els agraden, tots recomanen als clients que els comanin.

De moment, hem pogut contactar amb tots aquests forns. Amb altres, ho estam intentant. Tot d’una que disposem de la informació, l’afegirem.

A Can Xim, cada dia fan de tot: panades, rubiols i formatjades. Per tant, qui s’apropi allà, pot comprar qualsevol d’aquestes pastes. Per suposat, també fan encàrrecs. Però enguany no faran servei a domicili, perquè la normativa no els ho permet.

A Can Rabassó, no faran rubiols, però sí que faran panades i formatjades per vendre tant al despatx com per encàrrec. Tot i que, en principi, no fan servei a domicili, “degudes les circumstàncies, si algun client major ens ho demana, els ho durem”.

PUBLICITAT
Panades.

A Can Bissanyes, tampoc faran rubiols, “perquè enguany havíem decidit fer formatjades petites, individuals, que vénen a ser com un rubiol i farem formatjadetes. També farem formatjades grosses i, per suposat, panades”. De tots aquests productes, n’hi haurà al despatx del Port de Pollença, però “qui es vulgui garantir el tipus de panada o de formatjada que més els agrada o en volen quantitats grosses, millor que les encarreguin”. És més, de mones i d’ous de xocolata, “només en farem per encàrrec. Altres anys en fèiem i les veníem al forn, però enguany consideram que no és un producte essencial”.

De servei a domicili, no en faran, perquè “no tenim un cotxe preparat per dur menjar a les cases”.

Al forn El Molí i a Ca n’Aurora de l’Alba, a partir d’avui dilluns 6 d’abril, sí que faran lliuraments a domicili i no només de panades, rubiols i formatjades, sinó de qualssevol dels productes que elaboren. Els encàrrecs s’han de fer en dos dies d’antelació i pel WhatsApp (696 98 60 85) a fi d’evitar confusions. Qui vulgui pa, les condicions són diferents. A través d’aquest mateix número de WhatsApp us informaran.

Per suposat, tant a Ca n’Aurora de l’Alba com a El Molí, tendran panades, rubiols i formatjades per vendre i per a qui n’encarregui. En aquest sentit, com altres forners, creuen que, enguany, és millor comanar-les.

Finalment, informen que a Ca n’Aurora de l’Alba, només obriran els dilluns, dimecres, divendres i diumenge de 8 a 12 hores del matí.

Formajada, un dolç típic de la Setmana Santa pollencina.

A Can Banya, fan comptes fer de tot: panades, rubiols i formatjades. Això sí “la producció serà molt diferent d’altres anys, perquè molta gent en farà a casa. Per això, és millor comanar”. Allò que no podran fer és servei a domicili, ja que “no ho tenim preparat per donar aquest servei”.

A Las Delicias, fan de tot, però només obrin els matins. Per suposat, també faran encàrrecs per aquells que els comanin tant panades com rubiols o formatjades. De servei a domicili, no en faran.

A Sucrart, tenen una mica de tot, fins i tot mones de Pasqua, però només obren els matins. Ben segur que cobreixen encàrrecs. De fet, “és el millor per assegurar-se que en tendran”. Pel que fa al servei a domicili, de manera excepcional “si algú ens ho demana, els ho durem”. Sobre els horaris, a Sucrart, obrin i obriran cada dia els matins, fins i tot el Dijous Sant i el Divendres.

A Can Bisquerra, faran panades i rubiols, però no formatjades per vendre al despatx i per encàrrec. En aquest sentit i sobretot si volen quantitats molt grosses o d’un tipus determinat, el millor és comanar. De servei a domicili, no en faran, perquè “no estam preparats per fer-ne”.

Rubiols.
PUBLICITAT
PUBLICITAT