ELS FOGUERONS DE 2009, EN VÍDEO

284

A Punt Informatiu continuam celebrant el Sant Antoni 2022 de manera virtual. I donat que enguany també ens quedarem sense foguerons hem volgut compartir amb els nostres lectors aquest vídeo de Fernando Perianes gravat a la revetlla de Sant Antoni de 2009.

També aprofitam per compartir algunes imatges que es publicaren al Punt Informatiu d’aquell any, al qual hi havia una crònica on s’explicava que els foguerons foren poc animats i que tot l’ambient se centrà al correfoc dels Dimonis K.d.Bou i als bars.

Primer premi foguerons Sant Antoni 2009
Primer infantil foguerons Sant Antoni 2009

Aquell any hi havia 17 foguerons inscrits a les diferents categories. Els guanyadors de la categoria adults foren “El cap del dimoni” de la placeta de can Sionet en primera posició, “Putes per en terra” del restaurant Sant Jordi en segona posició i “Deixa això que no és teu” del Club Pollença en tercera posició. El primer premi estava dotat amb 600 euros; el segon, amb 500 euros i el tercer, amb 400 euros.

Els guanyadors de la categoria infantil foren “Oratori de Sant Antoni” del col·legi públic Port de Pollença. El segon premi fou per a “Cinema Nàufraga” de la placeta de Sant Jordi i el tercer, per a “Va de motos” de la carretera de Formentor del Port de Pollença. Aquests premis estaven dotats en 200 euros, 180 euros i 150 euros respectivament.

PUBLICITAT
Segon premi foguerons Sant Antoni 2009
Tercer premi foguerons Sant Antoni 2009-

A més dels premis en la categoria infantil i adults, cal apuntar que es van repartir regals al fogueró més original i al fogueró més animat.

Tots aquests premis es feren públics i es lliuraren a tocar de la mitjanit del 16 de gener, a la plaça Major de Pollença. Acte seguit, els dimonis del K.d.Bou oferiren un espectacle que va omplir de foc i de fum la Plaça.

Altres espurnes d’aquest Sant Antoni virtual 2022:

PUBLICITAT
PUBLICITAT