ELS DIMARTS A CA N’ESCARRINXO CAMÍ DE LA CONSOLIDACIÓ

342

Aquest dimarts, 5 de juliol, hi haurà el primer concert del cicle “Els dimarts a ca n’Escarrinxo” que, en aquesta segona edició, camina cap a la consolidació.

Després d’un estiu de música desconfinada, l’any passat “Els dimarts a ca n’Escarrinxo” convisqueren amb la música desconfinada. Aquest 2022 de “normalitat”, “Els dimarts a ca n’Escarrinxo” ompliran les vetlades dels dimarts de juliol, agost i setembre, rock, el jazz, l’afro-latin, el reggae i el punk.

Concerts del mes de juliol

  • Dimarts 5 de juliol. Les bandes de rock Peligro i Magma ens faran vibrar amb els seus ritmes intensos que mesclen estils com el rock dur, el post-punk, el rock gòtic o el heavy-metal més clàssic.
  • Dimarts 12 de juliol. Salitos i Jive Jam, amb components que són membres de l’Associació de Músics de Pollença, ens acostaran els ritmes del jazz.
  • Dimarts 19 de juliol. Els grups de Joe Almiron i Manteca Latin Project tancaran el mes de juliol amb els seus estils: música electrònica amb pinzellades de música africana i jazz llatí fusionat amb música afro.

Aquests concerts també comptaran amb un espai per sopar i amb servei de barra; una combinació perfecta per gaudir de la música i de la vesprada.

Organitzat per l’Associació de Músics de Pollença, “Els dimarts a Ca n’Escarrinxo” compten amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Pollença. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Educació i Mediació Cultura, Josep Marquet, afirma que “aquesta iniciativa és perfecta per ajudar els grups musicals de Pollença i l’associació que l’organitza. Per això, no hem dubtat en continuar apostant per aquest projecte”.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el president de l’Associació de Músics de Pollença, Jaume Cerdeà, apunta que “el cicle de concerts va sorgir i es manté amb l’objectiu de proporcionar un espai als grups locals que no tenien cabuda dins el poble, alhora que afavoreix que el recinte que acull aquests concerts es consolidi com un espai de cultura. Ca n’Escarrinxo no és només un espai on els músics assagen, sinó que també és apte perquè la gent gaudeixi dels concerts i de qualsevol manifestació artística i cultural”.

Amb tot, es confirma el resultat del procés impulsat per Participació Ciutadana: Ca n’Escarrinxo es consolida com un nou espai cultural del municipi.

PUBLICITAT