ELS COSSIERS BALLARAN AQUESTA PATRONA

534

Fa setmanes que se sap, els Cossiers ballaran aquesta Patrona i ho faran als mateixos llocs de sempre. La idea és que Pollença no torni tenir una Patrona sense Cossiers com la de l’any passat, quan va ser impossible que ballassin per mor de la pandèmia.

Això no obstant, tenint en compte que està més que demostrat que la cultura és segura, els Cossiers ballaran als llocs habituals, i sempre complint amb les mesures sanitàries vigents per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Per poder ballar amb garanties, els organitzadors dels Cossiers apunten que “no tothom podrà veure els Cossiers per tot, com feien anys passats”. I és que l’aforament estarà controlat. De fet, “la nostra idea és que el públic es reparteixi. Per això, apel·lam a la responsabilitat dels pollencins, perquè compleixin allò que se’ls demani i evitin aglomeracions”.

En qualsevol cas, ara mateix, encara estan per definir les mesures per controlar aforaments i altres detalls que s’han de tractar en una reunió amb l’Ajuntament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT