ELS CONCERTS DESCONFINATS AMPLIEN FRONTERES I OCUPEN CA N’ESCARRINXO

475

Ahir, dimecres 23 de juny, a Pollença, al Moll i a la Cala Sant Vicenç, varen començar els Concerts Desconfinats que, aquest 2021, amplien fronteres i ocupen ca n’Escarrinxo, on cada dimarts hi haurà música en directe.

Seguint l’exemple de l’any passat, el Cicle de Música Desconfinada està organitzat per l’Associació de Músics de Pollença i l’ajuntament de Pollença.

Els dimarts a ca n’Escarrinxo

A partir del mes de juliol, el dimarts 6 i el dimarts 20, entre les 19 i les 23 hores, a ca n’Escarrinxo, hi haurà Música Desconfinada.

El dimarts 6 de juliol, es dedicarà la vetlada al hip hop i al reggae amb Mr. Hak, Manny Lander i Jaume Mas & The Gardeners.

PUBLICITAT

Dia 20 de juliol, actuaran Peligro, Magma i Von Bros, tres grups, tres estils: indie, rock i fusió.

Aquests concerts continuaran durant el mes d’agost amb una regularitat setmanal.

Per dur a terme aquestes vetlades, l’aforament a ca n’Escarrinxo estarà limitat. I l’accés a l’interior es farà de manera esglaonada, com la sortida. Els assistents podran seure en taules de grups bimbolla. És més, es podrà reservar plaça amb anterioritat, però l’assignació de taules es farà per ordre d’arribada.

És més, una vegada a dins, els assistents no es poden moure entre taules ni sortir de l’àrea del grup bimbolla. De fet, hi haurà bar, però el servei es farà a les taules.

En qualsevol cas, les mesures d’Els dimarts a ca n’Escarrinxo com els de la resta de concerts del cicle de Música Desconfinada, estan subjectes a les restriccions de la covid-19.

Música desconfinada

El primer concert de Música Desconfinada de 2021 es va celebrar ahir, 23 de juny, quan Jive Jam va actuar a la plaça Major de Pollença, Felix von Harnack a cala Barques a la Cala Sant Vicenç i Federico Fossati a la plaça de ca les Monnares, també a Pollença.

Avui, dia 24 de juny, entre les 20 i les 22 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, actuarà Pep Aspas Trio.

I demà, divendres 25 de juny, davant l’Oficina de Turisme del Port de Pollença, hi haurà un concert de Tonytoy, a la cala Sant Vicenç, a cala Molins, un de Low Gain; i a Pollença, Julie & Pep toni seran a la Font de l’Almoina i Manteca Latin Project a la plaça dels Seglars.

Dia 30 de juny, entre les 20 i les 22 hores, a Pollença, a la plaça de ca les Monnares actuaran els Manteca Latin Project i a la plaça Major, Jaume Mas & Miki Rotger, mentre que a Sant Vicenç, a cala Barques, hi haurà Pep Aspas Trio.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, les vetlades dels dimecres, dijous i divendres hi haurà concerts de Música Desconfinada a diferents indrets del municipi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT