ELS CLÀXONS DELS CAMIONERS TORNARAN DESPERTAR POLLENÇA

268

Demà, 10 de juliol, és el dia de Sant Cristòfol, patró xòfers i conductors i, després de la interrupcío de l’any passat per mor de la pandèmia del coronavirus, aquest 2021, l’Agrupació de Camioners tornarà despertar Pollença amb el so dels clàxons.

Avui vespre no hi haurà sopar ni ball per mor de la situació sanitària. Però demà, a les 8’30 hores, a l’aparcament de l’Hort del Camí del Puig, els camioners es concetraran amb els seus vehicles per, a partir de les 8’45 hores, assisitr a la pregària que es dirà davant el Convent, abans de beneir els camions.

En el context actual, és bo recordar que, durant l’Edat mitjana, Sant Cristòfol va ser venerat com a uns dels protectors contra la pesta.

No hi haurà pluja de caramels

Amb els vehicles acabats de beneir, els camioners faran un recorregut pels carrers del poble. No hi haurà pluja de caramels en compliment de les mesures sanitàries vigents, però sí tocs de clàxon.

PUBLICITAT

Després de berenar al restaurant Monument, els camioners faran un recorregut pels carrers de la Cala Sant Vicenç i del Port de Pollença.

La festa de Sant Cristòfol 2021 acabarà amb un dinar al restaurant Monument.

PUBLICITAT