ELS CADETS D’EU MOLL TC PRIMERS CLASSIFICATS DE GRUP

179
L'equip cadet d'Eu Moll TC.

Eu Moll Tennis Club ha participat en tres confrontacions del campionat de Mallorca per equips que s’han disputat aquest cap de setmana.
De totes tres, és de destacar la victòria de l’equip cadet contra el Club de Tennis Porto Cristo. Aquesta victòria situa els cadets d’Eu Moll TC com a primer classificat del seu grup. La victòria fou per tres a dos i els punts els aconseguiren Jaume Socies, que es va imposar en el seu partit per 6/2 i 6/1 a Jorge Hidalgo; Gaspar Company, que va superar per 6/0 i 6/1 a Aitor Olmos i Ethan Domínguez, que va derrotar per 6/2 6/4 a Xavier Allande.
Els altres integrants de l’equip foren Lluc Cifre i Kevin Gómez que va participar en el dobles juntament amb Ethan Domínguez.
El dissabte dematí també jugaren els dos equips benjamins. L’equip femení format per Cristina Scripca, Valentina Cifre i Aina Socias varen perdre contra el Tennis La Salle. Mentre que l’equip masculí format per Pau Ferrer, Marc Provensal, Cristian Fuentes i Marc Lorente perderen contra el Club de Tennis Felanitx en una bona confrontació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT