ELS CADETS D’EU MOLL TC, CAMPIONS DE MALLORCA DE LA COPA FTIB

109

L’equip cadet d’Eu Moll Tennis Club s’ha proclamat campió de Mallorca de la Copa FTIB després de guanyar per 3 a 2 a La Salle.

Amb empat a tres victòries a la lliga, tot es decidia a la confrontació disputada aquest cap de setmana al Port de Pollença. Dels quatre partits individuals, cada equip es va adjudicar dos partits. Jaume Socias i Gaspar Company foren els jugadors que aconseguiren les victòries. Els altres dos jugadores del nostre club en participar a l’eliminatòria varen ser Biel Lucena i Jaume Palmer.

Amb dos a dos al marcador, tot es decidia en els dobles. El primer set va ser per la parella formada per Jaume i Gaspar per un contundent 6 a 0. Però al segon set, la parella del club de Palma va aconseguir guanyar per 6 jocs a 2. Així tot es va decidir en el súper tie break amb un ajustat i emocionant 14 a 12.

Aquest és el segon titol de la temporada per Eu Moll Tennis Club després que l’equip infantil aconseguis guanyar el campionat la semana pasada. El proper mes de juny disputará la final l’equip benjamí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT