ELS ANTICS BLAUETS OFERIRAN UNA VETLADA POÈTICO-MUSICAL EN HOMENATGE A COSTA I LLOBERA

571

La Coral dels Antics Blauets de Lluc oferiran una vetlada poètico-musical en homenatge a Mossèn Miquel Costa i Llobera durant al qual interpretaran versos del poeta pollencí musicats per diversos mestres.

Acompanyats al piano per Andreu Riera i Magí Garcíes, i dirigits per Vicenç Juan Rubí, aquesta Vetlada poètico-musical tendrà lloc el proper 15 d’octubre, a les 21’15 hores, a la Parròquia de Pollença. L’entrada és gratuïta.

El concert començarà amb la “Cançó dels pelegrins de Lluc” musicada per Joan Baptista Lambert Caminal i acabarà amb cinc temes de “La deixa del geni grec” musicades per Vicenç Juan Rubí per a dues sopranos, baríton, baix, cor a quatre veus mixtes i dos pianos.

El repertori d’aquesta vetlada inclou temes tan pollencins com els “Goigs a la Mare de Déu dels Àngels” que musicà Bartomeu Torres Trias i ha arranjat Vicenç Juan Rubí. El “Puix Patrona” que enguany es va tornar sentir a la Parròquia, sonarà aquesta vegada amb un cor a quatre veus mixtes i dos pianos.

PUBLICITAT

“Amor de Pàtria” amb música de Félix Mendelssohn Bartholdy i arranjaments de Vicenç Juan Rubí serà cantada a quatre veus mixtes com també s’hi cantarà “Vespre i matí” que musicà el pollencí Miquel Capllonch Rotger i ha arrajant el mateix Juan Rubí.

I, abans de donar pas a “La deixa del geni grec”, els Antics Blauets amb dues sopranos solistes i dos pianos, interpretaran “Bressol de pobre” amb música de Vicenç Juan Rubí.

Amb aquesta vetlada poètico-musical, la Coral dels Antics Blauets se suma a l’Any Costa, durant el qual es commemora el centenari de la mort del poeta pollencí Miquel Costa i Llobera.

PUBLICITAT