ELS ALUMNES DEL CEIP MIQUEL CAPLLONCH NETEGEN LA PLATJA D’ALBERCUIX

180
Let’s Clean Up Europe promou la conscienciació sobre la presència de microplàstics al Port de Pollença. Foto: Govern de les illes Balears.

Aquest matí, quan falten tres dies lectius del curs 2020/21, una quarantena d’alumnes de quart d’Educació Primària del Centre d’Educació Infantil i Primària Miquel Capllonch del Port de Pollença han duit a terme una neteja de la platja d’Albercuix.

Aquesta jornada de neteja estava emmarcada en les activitats dle programa Let’s Clean Up Europe; un programa europeu que promou la reducció, reutilització i reciclatge de residus a través d’accions de participació ciutadana i voluntariat.

Cap a mig matí, els alumnes han estat visitats pel director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó. L’han acompanyat la regidora de Medi Ambient de l’ajuntament de Pollença, Francisca Cerdà, el gerent de l’empresa municipal EMSER 2002, Bartomeu Servera i el tècnic de gerència d’Ecovidrio, Ivan Tolsà.

Let’s Clean Up Europe es du a terme arreu d’Europa i té com a objectiu principal conscienciar sobre la quantitat de residus que es troben a l’entorn i promoure’n la recollida. Aquesta és la sisena edició que es coordina des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

PUBLICITAT

Enguany, com a novetat, les accions del programa no es concentraran en un sol cap de setmana, sinó que s’estendran entre el primer de maig i el 30 de novembre. Així, qui estigui interessat en participar, ho pot fer enviant en formulari d’inscripció abans del 12 de novembre.

Els passos a seguir es poden consultar a la pàgina web pia.caib.es. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb el Servei de Qualitat Ambiental de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental al telèfon (971 176 683) o enviant un correu a pia@dgqal.caib.es.

A través de les cinc edicions anteriors, s’han recollit més de cinc tones de residus gràcies a la participació de gairebé 8.500 voluntaris i voluntàries.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT