Elevada participació pollencina a la II volta al Puig Roig

487
Podi de categoria masculina de més de 40 anys amb Jaume Vilanova i Toni Capllonch ocupant la segona i tercera posició respectivament

Prop d’una trentena de pollencins participaren ahir, 2 d’octubre a la segona edició de la cursa Puig Roig, una espectacular cursa de muntanya organitzada pel Club Sa Riba de Muro. 174 corredors completaren el recorregut de 22 km i 700 metres de desnivell positiu, que passa per llocs tan emblemàtics com la finca de Mossa, Cosconar, Albarca o el santuari de Lluc.

Un dels punts de la cursa a la finca de Mossa cap el coll dels Ases

El guanyador absolut masculí va ser Joan Toni Mayol, del Club Mallorca Trail, que va completar la volta en 1h 46m 29s; mentre que en dones la guanyadora dva ser bel Calero, també del Club Mallorca Trail, que va acabar amb un temps de 1h 59s 2s.

Pel que fa als corredors pollencins, demostraren un alt nivell dels esportistes ocupant nombroses posicions de podi:

El millor classificat va ser Hamal Villar (Club Món d’Aventura), que va ser tercer en categoria absoluta; seguit de Jaume Vilanova Cantallops, que va ser cinquè a la general i segon en la categoria de més de 40 anys. En aquesta mateixa categoria la tercera posició va ser ocupada per Antoni Capllonch Bibiloni, de Secció de Muntanya. En categoria de més de 55 anys el guanyador va ser Pep Frontera, de Secció de Muntanya.

PUBLICITAT
Pep Frontera va guanyar en categoria de més de 55 anys

Pel que fa a les dones Maria Del Mar Tornila Canals (Club Món d’Aventura)va ser la tercera classificada en categoria de més de 30 anys i Aina Sureda Cifre (Secció de Muntanya) va ser segona en categoria de més 50 anys.

Maria Del Mar Tornila, 3a en categoria de més de 30 anys
Aina Sureda, segona en categoria femenina de més de 50 anys
PUBLICITAT