EL VINT ANIVERSARI DE LA CURSA TOMIR ÉS PODRÀ VEURE EN DIRECTE A LA XARXA

234
Perfil de la Cursa Tomir d'enguany

Aquest diumenge 28 de març torna la Cursa Tomir en una edició molt especial per diversos motius. Finalment es podrà celebrar el vintè aniversari d’aquesta competició, després que l’any passat s’hagués de suspendre per la declaració de l’estat d’alarma. Degut a l’efemèride, des de el principi es va decidir que en aquesta edició es faria el recorregut original que es va fer a la primera edició, sortint del Pi de Son Grua, pujant al Tomir per Binifaldó, i baixant per Fartàritx i can Huguet. I tot i que aquest diumenge es manté el recorregut, la sortida es farà des de Pollença pel fet que no es podien posar busos llançadora fins al Pi de Son Grua. Així, en total, els corredors hauran de superar 27km de distancia amb un desnivell positiu de 1.287 metres.

Degut a la situació pandèmica s’aplicaran unes mesures excepcionals. Hi participaran 250 corredors que sortiran en dos grups de 125, un a les 8 hores i un altre a les 9 hores. Aquestes 125 persones es dividiran en 5 grups de 25. La zona de sortida i d’arribada serà el carrer Pere Josep Cànaves i un tram del carrer Sant Domingo i és mantindrà tancada al públic durant les hores que surtin i vagin arribant els participants. A més, tot el temps que els corredors estiguin dins el nucli urbà hauran de dur mascareta.

Retransmissió en directe per IB RED

Per primera vegada el públic podrà seguir en directe la cursa gràcies a la instal·lació de càmeres distribuïdes en diversos punts al llarg del recorregut, que enviaran les imatges a través de la xarxa d’internet pròpia d’Ib-red. Es podrà seguir en directe el 28 de març des de les 8:00h a la pàgina https://avistasport.com/views/es/eventos.php

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT