El temporal de vent provoca diversos ensurts al municipi

459
Imatges d'una crema controlada de restes vegetals que va provocar certa alarma per la proximitat al poble. Foto: Susana A. Fernàndez

L’episodi de pluges i fortes ventades que està travessant l’illa ha provocat ja diversos incidents de poca significació.

De les diverses estacions meteorològiques situades al municipi on s’ha recollit més quantitat de pluja entre la nit d’ahir i la matinada d’avui ha estat a l’estació de l’AEMET situada al poliesportiu de Pollença, on s’han registrat 33,5 mm. Però el més significatiu d’aquest temporal són les bufades de vent que han arribat als 74,1 km/h a l’estació de Balears Meteo situada a l’escalonada del Calvari.

El temporal ha provocat diverses incidències. Alguns lectors de Punt Informatiu han enviat imatges del que sembla un petit incendi a la zona de l’Hort d’en Lluc ,i de fet, va haver-hi diverses cridades a emergències per aquest fet, ja que les flames es veien des del poble i del poliesportiu. Tot i això, des de Protecció Civil de Pollença informen que va ser una crema de branques i restes vegetals que va està controlada en tot moment i que tenia tots els permisos pertinents. Arran de les cridades els bombers es varen desplaçar a aquest punt, però no varen intervenir.

També hi ha hagut diversos arbres caiguts, un d’ells a la carretera Pollença a Cala Sant Vicenç a l’alçada de l’encreuament amb la carretera vela de Cala Sant Vicenç. Aquesta caiguda d’un pi devers les 22 hores va provocar el tancament momentani de la carretera, però gràcies a la intervenció dels bombers aquest matí ja se circulava amb normalitat. D’altra banda, de la Policia Local també han informat de la caiguda d’un arbre a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT