EL REFUGI DEL PONT ROMÀ REOBRE AL CENT PER CENT

131

Els refugids de la xarxa del Consell de Mallorca, entre els quals el Refugi del Pont Romà tornen oferir totes les places. Això és possible per la millora de la situació sanitària.

Amb la reducció de les restriccions a Mallorca els refugis de la xarxa del Consell de Mallorca s’adapten a la nova normalitat i tornen a oferir la capacitat màxima permesa per a cada establiment, i la dels menjadors interiors serà la mateixa que la de cada refugi.

La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, AuroraRibot va explicar que «gràcies a la millora de la situació sanitària, els refugis tornen al 100 per cent de la seva capacitat i d’aquesta forma podrem oferir el servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec o que passa el dia a la muntanya i hi vol quedar a dormir».

«La xarxa de refugis del Consell de Mallorca estan a disposició de tota la ciutadania de Mallorca que vulgui gaudir de la Serra i, a més, ofereixen una experiència a l’abast de totes les butxaques» va afegir la consellera.

PUBLICITAT

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, va destacar que «la tornada a la normalitat no pot venir en un moment millor, ara que comença la temporada alta d’ocupació dels refugis, gràcies a la Ruta de Pedra en Sec».

A partir d’ara, la capacitat total de la xarxa de refugis del Consell de Mallorca queda de la manera següent: refugi de la Coma d’en Vidal (Estellencs): 22 places; refugi de Muleta (Port de Sóller): 30 places; refugi de Can Boi (Deià): 31 places; refugi de Pont Romà (Pollença): 38 places; refugi de Tossals Verds (Escorca): 42 places, i refugi de Son Amer (Escorca): 52 places.

Més informació
    Informació de tots els refugis 
•    Reserves dels refugis

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT