EL RCNPP DUU A POLLENÇA ELS MILLORS REGATISTES DE L’ESTAT DE LA CLASSE LASER RADIAL

156

A partir de demà i fins al diumenge 4 d’abril tindrà lloc a la badia de Pollença la Copa d’Espanya de la classe ILCA 6 (classe laser radial). A la competició hi participaran regatistes (52 femenines i 98 masculins) de 48 clubs de nou comunitats autònomes; a més de cinc regatistes internacionals del Perú, Mèxic, Alemanya, Xipre i Portugal.

L’esdeveniment està organitzat per la Reial Federació de Vela Espanyola (RFEV), la Federació Balear de Vela i Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP), que enguany celebra el 60 aniversari de la seva fundació. A més, 4 regatistes del club, Javier Seguí, Gaspar Villalonga, Llorenç Vadell i Ignasi Torandell, participaran en la Copa d’Espanya, i 3 d’ells (Torrandell, Villalonga i Seguí) es jugaran la seva participació en el campionat europeu, que tindrà lloc a Croàcia, i al mundial, que es farà a Texas (USA). Javier Seguí, número 1 del rànquing balear, mesurarà les seves forces contra el guanyador de la Copa d’Espanya 2020, Adolfo Virgili.

Aquesta Copa d’Espanya de classe ILCA 6 té una especial importància per a la categoria femenina. Espanya ha guanyat plaça per a les olimpíades de Tòquio i les competidores es jugaran entre aquesta competició i la següent, a les Canàries, qui es farà amb aquesta plaça per representar a Espanya.

A la presentació de la Copa, que va tenir lloc a la sala d’actes del RCNPP hi varen participar el batle el president del club, Mateu Dupuy, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i diversos regidors del consistori.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT