EL RALLI 550 CHALLENGE INICIA UN MES PLE DE PROVES ESPORTIVES PER LES CARRETERES POLLENCINES

1124

Dema, 8 d’octubre, el Rally 550 Challenge passarà per Pollença provocant restriccions de transit a diverses carreteres del municipi. Però aquesta no és la única prova esportiva que provocarà talls de carreteres aquest mes d’octubre, ja que per Pollença passarà la Challenge Volta a Mallorca Màster, l’Iron Man 70.3 i la volta ciclista Mallorca 312.

Rally 550 Challenge, 8 d’octubre

Avui, dijous 7 d’octubre, comença a Port Adriano el Rally 550 Challenge Mallorca. Una competició que es desenvoluparà durant 3 dies per 14 trams cronometrats situats a diversos punts de l’illa i que sumen 550 quilòmetres. En total hi participen 70 pilots arribats de diferents països d’Europa que conduiran cotxes clàssics i cotxes de ralli. Els trams que es disputaran avui i dissabte estan a la zona sud de la serra de Tramunta; mentre que demà els ralli discorrerà per les carreteres de Pollença i Escorca, a més d’un tram entre Sta. Margalida i Llubí.

Horaris tancament de carreteres a Pollença

Demà, 8 d’octubre, es disputaran 2 trams cronometrats a la carretera Pollença-Lluc, un tram a la carretera Port de Pollença-Formentor i un tram a la carretera vella de Campanet.

  • La carretera de Lluc es tancarà passat el Pi de Son Grua (desviament del camí vell de Lluc) i fins a Lluc entre les 10:00 i les 15:10.
  • La carretera de Formentor es tancarà entre la rotonda del camp de futbol i l’entrada del pàrquing de Formentor entre les 15:30 i les 18:30.
  • La carretera vella de Campanet es tallarà fins a les coves de Campanet entre les 16:00 i les 19:00

Challenge Volta a Mallorca Màster, 14 i 15 d’octubre

La XXIV edició de la Challenge Volta a Mallorca per Màster se celebrarà en tres etapes els dies 13, 14 i 15 d’octubre. La primera etapa tindrà lloc a Llucmajor, mentre que les etapes dels dies 14 i 15 d’octubre es disputaran al Port de Pollença.

PUBLICITAT

El divendres 14 d’octubre tindrà lloc una contrarellotge de 7,2 km que recorrerà la via de circumval·lació del Port de Pollença entre la rotonda de l’avió, la rotonda de Llenaire i el camí de l’agroturisme de Llenaire. El primer participant sortirà a les 9:00 i la competició s’allargarà tot el matí.

El dissabte 15 d’octubre hi haurà una etapa en ruta que passarà per les carreteres d’Alcúdia-Port de Pollença, Port de Pollença-Pollença, Pollença-Lluc i Pollença- Sa Pobla.

Els horaris i mapes de les rutes es poden consultar aquesta web: https://vueltamallorca.com/semana-masters/challenge/

Iron Man, 16 d’octubre

El 16 d’octubre tindrà lloc a Alcúdia l’Iron Man i l’Iron Man 70.3. Les proves de natació i córrer tindran lloc al municipi veïnat, però les proves ciclistes de 180 km i 90 km, passaran pel Port de Pollença i Pollença. Per les característiques de la prova es possible que només s’utilitzi un dels carrils de la carretera.

Horaris dels talls de carretera que produiran els dos Iron Man

Mallorca 312, 24 d’octubre

La Mallorca 312, a la qual hi participen milers de ciclistes , tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre. Una volta circular de 312 km que sortirà del Port d’Alcúdia i recorrerà les carreteres de la Serra i del nord de l’Illa. Provocarà el tancament de les carreteres Alcúdia-Port de Pollença, Port de Pollença-Pollença i Pollença-Lluc entre les 6:00 i les 8:00.

PUBLICITAT
PUBLICITAT