EL QUARTET CASALS I LA MÚSICA DE CAMBRA DE MOZART

148
El Quartet Casals és considerat un dels millors quartets d'aquests moments.

Aquest dissabte 18 de setembre, a les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo (c/ Guillem Cifre de Colonya, 0) de Pollença, el Quartet Casals oferirà el tercer concert del Festival Mozart 21.

L’endemà, diumenge 19 de setembre, cap allà les 12 hores, a la plaça Major de Pollença i dins el mateix marc del Festival Mozart 21, hi haurà “Òpera al mercat”, una flashmob; o sigui una actuació espontània de músics del Festival. L’objectiu d’aquesta actuació és apropar la música clàssica a la gent de carrer, fent Mozart accessible a tots els músics.

El concert del Quartet Casals

El repertori que interpretarà el Quartet Casals durant aquesta vetlada inclou temes de Mozart i de Haydn, dos grans amics que coincidiren el 1784 en una sessió de música de música de cambra per a quartet de corda en la qual que Mozart tocava la viola i Haydn al primer violí.

El concert començarà amb el Quartet número 15 en re menor, KV 421 (417b) de Mozart, continuarà amb el Quartet en Re Major, opus 20 número 4 Hob III: 34, també conegut com a “Quartet del Sol” número 4, de Haydn i acabarà amb el Quartet número 19 en Do Major, KV 465, també conegudes com a “Dissonàncies”.

PUBLICITAT

Format per Vera Martínez Mehner i Abel Tomàs Realp al violí, Jonathan Brown a la viola i Arnau Tomàs Realp al violoncel, el Quartet Casals és considerat un dels millors quartets de corda per la crítica especialitzada. En prova d’això, ha actuat en els millors escenaris de música clàssica de tot el món.

Les entrades per aquesta concert del Quartet Casals amb un repertori que combina la música de dos grans del classicisme, Mozart i Haydn, estan a la venda a ticket.ib. A més a més, també es poden comprar a taquilla just abans del concert.

En cas de pluja, el concert es farà a l’Església de Monti-Sion.
PUBLICITAT