AL CEIP JOAN MAS ESTAN MOLT CONTENTS AMB LA INVERSIÓ QUE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ FARÀ AQUEST ESTIU

511

La directora del Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas de Pollença, Lema Crespí, ha assegurat que “estam molt contents de les obres anunciades per la Conselleria, ja era hora que es fes una inversió grossa a la nostra escola”. I és que aquests dies ha trascendit que, aquest estiu, l’IBISEC té previst acabar amb la pavimentació de tot el centre i, a més a més, construir un bany adaptat per a persones amb diversitat funcional.

L’estiu passat, “el mateix IBISEC va dur a terme la reforma de les quatre aules d’Educació Infantil. I aquest estiu la idea és fer la pavimentació de tot el centre, o d’allò que doni temps. De fet, tècnics de l’IBISEC i de l’Ajuntament han duit a terme proves per avaluar quin és el millor material per canviar el linoli que hi ha ara”, ha comentat Crespí.

El paviment del CEIP Joan Mas és l’original, o sigui el que es va posar quan es va inaugurar aquella escola, a principis dels anys 70. En aquets sentit, Lema Crespí ha comentat que “està en molt mal estat i fa molt de temps. Fa quinze o vint anys que sol·licitàrem a la Conselleria que el canviassin. L’Ajuntament va enrajolar dues aules i, en diverses ocasions, ha vengut a posar tacos allà on les rajoles es desferren, però és una situació insostenible”.

L’any passat l’IBISEC va reformar les aules d’Educació Infantil, perquè no hi va haver temps per fer res més. Aleshores, ja varen dir que aquest estiu continuarien. De fet, hi ha aules que estan fatal i els passadissos ofereixen una imatge lamentable”.

PUBLICITAT

Bany adaptat

A més de pavimentar, també es farà un bany adaptat per a persones amb diversitat funcional. Aquesta obra “es va demanar el curs 2018-2019 i s’havia de fer el curs 2019-2020, però per mor de la pandèmia es va ajornar. Ara es farà, ja que només disposàvem d’un bany d’aquestes característiques a l’exterior, la qual cosa no és adequada. Així que ara s’adaptarà un dels banys del pis de dalt, a l’interior del centre”.

Fet i fet, es preveu que les obres comencin tot d’una que els alumnes acabin el curs. I és que “ens ho varen demanar i per a nosaltres, no hi ha cap inconvenient que, encara que facem feina, comencin a fer feina a les aules que, a finals de juny, s’hauran buidat. Nosaltres ens adaptarem, perquè hi ha molta feina i el mes de setembre, quan tornin els alumnes, han d’estar acabades. De fet, l’any passat va anar molt just, perquè s’endarreriren per mor del Campus Rudy Fernández”, ha apuntat Crespí.

Aquest estiu els joves i infants que participen al Campus de Bàsquet de Rudy Fernández no es podran allotjar al CEIP Joan Mas per mor de les obres, ja que la intenció, com s’ha apuntat, és completar-les durant l’estiu. Per tant, és necessari que el centre estigui buit durant els mesos de juliol i d’agost.

Sigui com sigui, la directora del CEIP Joan Mas, Lema Crespí, insisteix en què “estam molt contents”.

Imatge del trispol del CEIP Joan Mas.
PUBLICITAT