EL PREGÓ DONA EL SUS A LA SETMANA SANTA

161

Demà, dia 26 de març, Divendres de Dolors, a les 20 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, el prior de Lluc, Marià Gastalver Martín, dirà el pregó amb el qual es donarà el sus a la Setmana Santa de 2021.

El confinament per la pandèmia de la covid-19 va obligar a suspendre els actes de la Setmana Santa de 2020. Enguany, la Setmana Santa pollencina també està marcada per les restriccions sanitàries per evitar contagis de coronavirus. Això no obstant, adoptant les mesures pertinents, es faran algunes activitats entre les quals el pregó i una exposició virtual.

El responsable de dir el pregó de Setmana Santa, de fet, serà el prior de Lluc, Marià Gastalver Martín qui l’havia de fer l’any passat.

Com és habitual en aquest moment de pandèmia, l’aforament per al pregó està limitat. Per això, encara que l’entrada és gratuïta, les persones interessades en assistir a aquest acte en el qual, a més del pregó, també hi haurà un concert de la Banda de Música de Pollença, han de treure els tiquets a la Parròquia.

PUBLICITAT

Entrades exhaurides per al concert de diumenge

A més de participar al pregó de Setmana Santa, la Banda de Música de Pollença oferirà un segon concert aquest diumenge 28 de març, a les 19 hores, a la mateixa Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels. I ho farà amb el cartell d’entrades exhaurides.

Després de mesos de preparatius, la Banda de Música de Pollença presentarà un concert variat i molt connectat amb la Setmana Santa i amb la Passió de Crist. El repertori inclou marxes de processó, obres d’estil sacre i un petit recital, juntament amb la soprano artanenca, Irene Gili, sota la  batuta del director titular Miquel Gayà Reynés. 

Des de la Banda de Música, apunten que els “fa molta il·lusió”, perquè fa “quasi trenta anys” que no toquen “a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, un lloc emblemàtic i ple d’encant”. 

Aquests actes són organitzats per la Comissió de confraries de setmana santa de Pollença i del Port, les Parròquies de Pollença i del Port, i la Banda de Música de Pollença amb la col·laboració de l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT