EL PORC ARRIBA AL CLUB POLLENÇA

249
L'actor Pedro Orell representa El porc de Raymond Cousse.

El proper divendres 16 d’abril, a les 20 hores, al Club Pollença, l’actor Pedro Orell representarà el monòleg El porc, una que popularitza fa algunes dècades l’actor Juan Echanove en versió espanyola.

De manera intimista i sincera, el monòleg narra les darreres hores de vida d’un porc. D’aquesta manera, el text esdevé, una reflexió lúcida sobre la manera de viure però sobretot de morir de les persones. Quin sentit té la nostra vida? Quin sentit li donem? En té de sentit? D’una manera intel·ligent, l’autor va filant un text que atrapa a l’ espectador. No és un drama, tampoc una comèdia. Com diu  l’autor: “La vida només té una direcció, fixa i obligatòria: camp, porquera i escorxador!”

Aquesta obra basada en el text de l’any 1976  Stratégie pour deux jambons de Raymond Cousse estrenada a França l’any 1979 es va convertir en l’obra francesa més representada al mon als anys 80. Rafel Vives guionista especialitzat en monòlegs i Chus Martín productor de «Minut 1 Teatre» han adaptat aquesta obra als temps moderns sense perdre l’essència del text original.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital