EL POLLENCÍ JOAN CERDÀ SALAS, SEGON DE LA SEVA CATEGORIA AL CAMÍ DE FERRO 2022

505

Aquest dissabte 25 de juny, l’atleta pollencí Joan Cerdà Salas va participar a la Cursa i Marxa Camí de Ferro 2022 i va aconseguir la segona posició en la categoria sub-23 en invertir una hora, un minut i denou segons en recórrer els 13’5 quilòmetres que separen l’estació del tren de Bunyola a la de Sóller.

Organitzada pel Víctor Calvo i patrocinada pel Ferrocarril de Sóller i l’Assocació Gastronòmica Cultural Gastrotast, la Cursa i Marxa Popular Camí de Ferro compta amb el suport de la Federació d’Ateletisme de les illes Balears, entre altres entitats.

El Camí de Ferro té un doble objectiu, d’una banda esportiu i de l’altra cultural, ja que permet als participants gaudir del paisatge, la natura i la història del traçat de les vies del Tren de Sóller, mentre practiquen esport.

El recorregut de les vies del Tren de Sóller, des de Palma fins a Sóller, permet tres carreres diferents:

PUBLICITAT
  • Cursa Camí de Ferro ( Palma – Sóller) de 27 km; això és una cursa amb sortida des de l’Estació del Ferrocarril del tren de Sóller a Palma
  • Mitja Camí de Ferro (Bunyola – Sóller) de 13 km; això és una cursa amb sortida des de la plaça de Bunyola
  • Marxa Popular Camí de Ferro (Bunyola – Sóller ) de 13 km, amb sortida des de la plaça de Bunyola, però sense caràcter competitiu. La intenció d’aquesta cursa és que tothom pugui gaudir d’aquest recorregut.

Des de l’any 2018, el darrer dissabte del mes de juny, els atletes mallorquins tenen una cita al Camí de Ferro, tres curses per un mateix recorregut: les vies del Tren de Sóller.

PUBLICITAT