EL POLLENÇA I PORT FC ES JUGARÀ L’ASCENS PREFERENT

286
Els integrants del Pollença Port Fc celebrant una victòria que els situava en posicions d'ascens

El Govern Balear ha autoritzat que es juguin les fases d’ascens de les categories regionals del futbol. Tots els encontres s’hauran de disputar entre el 18 i el 26 de juliol, en camp neutre i a un sol partit. Encara estan per definir els camps i les dates exactes. Tampoc se sap si podrà haver-hi públic. Una vegada jugats aquests partits es sabran els equips que pugen a les categories Regional Preferent, Primera Regional, Segona Regional, Tercera Regional i Lliga Regional femenina.

I un dels equips que aquesta setmana de juliol s’ho jugarà tot serà el primer equip del Pollença i Port FC, que tindrà la possibilitat d’ascendir novament a Preferent després de descendir fa ara 8 anys. Seran dos partits d’infart. El primer d’ells serà contra l’Independent Camp Rodó, amb els que bastaria amb un empat per poder jugar la final, ja que a la lliga el Pollença i Port va acabar millor classificat. Si guanyen, el darrer escoll a superar serà el Calvià.

Cal dir que quan es va donar la lliga per acabada a causa de l’estat d’alarma, faltaven deu partits per jugar. Els pollencins en aquell moment anaven cinquens, però tenien una dinàmica molt positiva de victòries. Per la qual cosa, consideren que es varen veure perjudicats per la finalització precipitada de la competició.

La possibilitat de jugar aquesta fase d’ascens ha fet que el sénior del Pollença i Port FC sigui l’únic equip que entrena al municipi, tot i que si es permeten els esports individuals. De fet ho fan des de fa quatre setmanes. Les tres primeres setmanes foren entrenaments individualitzats, i aquesta darrera ja han pogut començar els entrenaments grupals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT