El Ple rebutja la moció de l’oposició sobre l’aparcament de Formentor

183

El ple de l’Ajuntament de Pollença rebutja la moció de l’oposició sobre l’aparcament de Formentor.

Els grups de l’oposició lamenten que l’equip de govern no vulgui prendre possessió de l’aparcament i permeti que una empresa privada faci negoci sobre un terreny públic sense la concessió que l’habiliti.

Ahir vespre, el ple de l’Ajuntament de Pollença (per 10 vots en contra i 7 a favor) va rebutjar la moció presentada pels grups municipals de l’oposició (Junts Avançam, Alternativa i Unides Podem) en relació a l’aparcament gran de Formentor.

Amb aquesta moció se pretenia que l’Ajuntament obligàs la propietat de l’Hotel a deixar d’explotar l’aparcament de Formentor i la seva obertura immediata de forma gratuïta i al mateix temps aclarir els ingressos econòmics que la Inmobiliaria Formentor ha tengut derivats de la seva explotació a fi i efecte d’impulsar accions per recuperar-los.
Com se sap, la societat mercantil “Immobiliària Formentor SAU” (propietària de l’hotel) explota, sense títol habilitant aquest aparcament, que des del mes de juny del 2021 és de titularitat municipal, com a cessió obligatòria per la llicència de reforma de l’hotel.

PUBLICITAT

Per part dels grups de l’oposició lamentam que l’equip de govern no vulgui prendre possessió de l’aparcament i permeti que una empresa privada faci negoci sobre un terreny públic sense concessió que l’habiliti, sobretot després de la caducitat de l’expedient de revocació de la llicencia d’activitats.

PUBLICITAT