El pianista Enrique Bagaría interpretarà obres de Bach i Rachmaninov en el segon concert del Festival Tchaikovsky

183

Demà, 16 de setembre, a les 20 hores, se celebrarà el segon concert del Festival Tchaikovsky a Pollença. El pianista Enrique Bagaría serà l’encarregat d’oferir una interpretació excepcional en aquest esdeveniment musical que forma part d’una sèrie de tres concerts previstos per aquest final d’estiu.

Enrique Bagaría, nascut el 1978 a Barcelona, és un pianista amb una destacada formació i una carrera consolidada. El seu recorregut formatiu inclou estudis al Conservatori Municipal de Barcelona, així com períodes de formació a París i al Conservatori Liceu amb la direcció de Stanislav Pochekin. La seva educació es va completar a l’Escola Superior de Música Reina Sofía, on va treballar amb professors d’excel·lència. Bagaría va continuar el seu perfeccionament al Richard Strauss Konservatorium de Munich. A més de la seva formació, Bagaría és conegut pels seus èxits en concursos pianístics, incloent-hi el Primer Premi al Concurs Internacional Maria Canals.

En el concert demà, Bagaría interpretarà obres de compositors com Bach, Tchaikovsky, Rachmaninov i Alexander Scriabin, oferint una varietat musical que segurament captivarà l’audiència. L’actuació està prevista al Claustre de Sant Domingo, i en cas de pluja, es traslladarà a l’Església de Monti-Sion de Pollença.

Les entrades estan disponibles per a la compra a través del web oficial del festival (festivaltchaikovskymallorca.com) o a Tickeib.com, amb preus que oscil·len entre els 15 euros per a la zona B i els 25 euros per a la zona A.

PUBLICITAT

Aquest concert forma part del Festival Tchaikovsky, que continuarà amb el seu tercer concert programat per al dissabte 23 de setembre. En aquesta ocasió, el Diego Hervalejo Trío oferirà una interpretació singular de la música de Rachmaninov amb una influència jazzística, així com versions refrescants de composicions conegudes de Tchaikovsky. Una oportunitat per a gaudir de la música en un format diferent.

PUBLICITAT