EL PI DE POLLENÇA PROTAGONISTA A IB3 DEL PRIME TIME DEL DIA DE SANT ANTONI

701

Totes les festes populars de Sant Antoni i Sant Sebastià estan suspeses per la greu situació epidemiològica de Mallorca. Tot i això aquestes festes no deixen d’estar al cap de tots i, donat que ni tan sols ens podem reunir amb els amics, ni amb tota la família, el millor que podem fer és viure-les des de ca nostra. Per aquest motiu IB3 ha preparat una programació especial en la que es xerrarà i és recuperaran imatges de les diferents festes de Sant Antoni que és viuen arreu de les Illes. Seran una sèrie de programes especials que començaran la revetlla de Sant Antoni i s’allargaran fins el diumenge a la nit, quan el programa “Pollença 2021, l’any sense Pi” culminarà una jornada de sentiments retrobats.

No és cap secret que la retransmissió del Pi de Sant Antoni cada any és un dels programes més vists de la cadena. I enguany, tot i no haver-hi festa, IB3 ha preparat un programa especial amb entrevistes als protagonistes dels darrers anys i amb els moments més destacats que ens ha deixat la festa. L’esperança i la nostàlgia es mesclaran en un programa que tendrà com a fil conductor un pare i les seves filles que decideixen fer una excursió seguint la ruta del Pi, de Ternelles fins a la Plaça Vella, el mateix dia de Sant Antoni.

La direcció del programa corre a càrrec de la periodista pollencina Neus Albis, mentre que Joan Martorell, i les seves filles Caterina i Joana Martorell, de 6 i 9 anys, seran els encarregats d’introduir els diferents blocs temàtics amb aquesta peculiar passejada. La productora Tresques Audiovisuals, que fa diàriament “Els dematins”, entre d’altres programes, és l’encarregada de produir i realitzar aquest programa especial del Pi de Sant Antoni.

El programa s’emetrà el diumenge, 17 de gener, a les 22.05 hores. I l’endemà es podrà trobar a la web ib3.org/carta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT