El paisatge, el mar i el cel de Pollença segons Alberto Lago González

806
Alberto Lago amb l'obra que ara decora el bar poli

Fa més d’un segle que Pollença es va convertir en una important destinació per gran quantitat d’artistes de tot el mon que han arribaven atrets per els paisatges, la llum i l’estil de vida d’aquest indret del Mediterrani. Anglada Camarassa, Santiago Rossinyol o Sorolla són només alguns dels noms més coneguts dels centenars de pintors que han retratat llocs com el Cavall Bernat o el Colomer. Però continuen arribant artistes al municipi que conservin aquell esperit? La resposta és sí, i un d’ells és l’artista del què avui us en volem parlar.

Alberto Lago González va néixer a Cuba el 1983 i va arribar a Mallorca el 2019. La bellesa de l’illa el va captivar instantàniament, sobretot els canvis constants de llum sobre els paisatges, el mar i el cel. Utilitzant una tècnica d’oli sobre tela, rica i realista, s’ha ant convertint en un referent en la creació d’obres que captiven la bellesa natural de l’illa i, sobretot de Pollença.

Durant els últims quatre anys, ha construït una important clientela, tant local com internacional i recentment, ha realitzat un espectacular mural mòbil per al Restaurant Poli, a Cala San Vicenç on s’hi representa el Cavall Bernat. Aquesta obra decora ara la terrassa del restaurant.

A més, Alberto ha creat una gamma de productes a partir de les seves obres com una col·lecció de de trencaclosques anomenada “The Mallorcan Collection,”, amb vistes de diverses cales de l’illa, fauna i fins i tot el famós tren de Sóller. També te altres productes creats a partir de les seves obres, com làmines impreses o calendaris. Moltes d’aquests productes es poden trobar a la Tenda de Traç al carrer Formentor del Port de Pollença

PUBLICITAT

Les pintures originals es poden veure a internet a la pàgina de Facebook: Mallorcaoilpaintings. Alberto també té la seva pròpia galeria a casa seva a Port de Pollença, on es poden fer visites amb cita prèvia (contacteu-lo al: +34 641 66 57 54). A més, es pot veure una exposició permanent de les seves obres al Restaurant Modesto, a Cala San Vicenç.

PUBLICITAT