EL MOLL COMPTARÀ AMB UNA INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTÀICA COM LA DEL PÀRQUING DEL PAVELLÓ DE POLLENÇA

332
Imatge del projecte a exposició pública

El pàrquing del poliesportiu del Moll comptarà aviat amb una instal·lació de pèrgoles amb plaques fotovoltaiques i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics similar al que ja hi ha al pàrquing del poliesportiu de Pollença.

Des d’ahir, 26 de juliol, i durant 15 dies el projecte està en fase d’exposició pública i es pot veure complet a la web de l’Ajuntament de Pollença. Durant aquest termini es poden presentar al·legacions, i una vegada resoltes s’iniciarà el procés de licitació.

Locaslització del pàrquing

El projecte té un pressupost total de 277.943,19 euros i una durada prevista de l’obra de vuit setmanes. L’Ajuntament de Pollença executarà aquesta obra gràcies a una subvenció atorgada per la Conselleria de Territori Energia i Mobilitat.

Així serà el nou parc fotovoltaic del Port de Pollença

Exemple dels punts de recàrrga a instal·lar

Segons el projecte a exposició pública, al pàrquing situat entre els carrers Vicenç Buades i Tramuntana, s’instal·laran dues marquesines fotovoltaiques i cinc punts dobles de càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics. Les dues marquesines cobriran aproximadament 34 places de pàrquing, de les quals 10 seran per a recàrrega de vehicles elèctrics. A sobre les marquesines s’instal·laran 260 plaques fotovoltaiques.

PUBLICITAT
PUBLICITAT