El mini masculí del CB Colonya Pollença, campió de Mallorca, lluitarà per ser el millor equip de Balears

291

Gran cap de setmana de bàsquet per als dos equips de minibàsquet de categoria especial del Club Bàsquet Colonya de Pollença, que han disputat el Campionat de Mallorca. L’equip masculí ha quedat primer després d’imposar-se amb solvència als seus tres rivals en un campionat disputat al pavelló de Pollença i ara jugarà el Campionat de Balears per tractar de classificar-se per al Campionat d’Espanya. Les nines, que jugaven a La Salle, han aconseguit una meritòria tercera posició després de perdre els dos primers partits i guanyar ahir diumenge el darrer partit del campionat, acabant així amb un gran somriure i culminant una temporada que ha estat un exercici de resistència i de superació.

Els minis, intractables a casa

L’equip entrenat per Rubén Escalas ha practicat un bàsquet extraordinari davant el seu públic durant tot el cap de setmana i ha guanyat el Campionat amb mereixement imposant-se en els tres partits: divendres al Bàsquet Manacor, dissabte al Club Sant Josep Obrer i ahir al CB La Salle Palma. Els equips participants han oferit un espectacle a l’alçada de les circumstàncies i han fet lluir encara més una competició que Pollença ha tingut el privilegi d’organitzar. Ara l’equip ja es prepara per participar al Campionat de Balears, que es disputarà a Son Servera i Capdepera entre el 9 i l’11 de juny.  Els seus rivals seran el segon de Mallorca (Bàsquet Manacor), els dos primers de Menorca (CB Jovent d’Alaior i CB Ciutadella) i d’Eivissa (Bàsquet Sa Real i CB Can Cantó). L’equip guanyador es classificarà per al Campionat d’Espanya de clubs de categoria mini, que enguany es jugarà per primera vegada.

Les minis, guerreres en evolució

El mini femení, dirigit per Caterina Feliu, afrontava un complicat repte a La Salle. Quartes classificades a la lliga, les nines havien de jugar davant tres equips que havien quedat per davant a la lliga, però no es rendiren. Perderen en el seu debut davant el Bàsquet Manacor, tenint opcions fins al penúltim quart, i en la segona jornada davant La Salle (campió de Mallorca). Però ahir diumenge aconseguiren superar el Ciutat d’Inca a base de feina i sacrifici i es penjaren la medalla de ‘bronze’. L’equip ha mostrat una gran evolució davant equips més físics i que a començament de temporada les havien superat amb claredat.

A destacar que els quatre equips femenins del club de categoria especial (mini, infantil, cadet i júnior) han disputat aquesta temporada les fases finals de les seves lligues: les minis han quedat terceres de Mallorca, igual que les infantils. Les cadets s’han proclamat campiones de Balears i les júniors disputaren la Final Four de Balears i quedaren quartes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT