EL FUTBOLISTA POLLENCÍ JOSEP CERDÀ JUGARÀ AMB EL BARÇA FINS EL 2024

1077
Foto: FC Barcelona

El Futbol Club Barcelona ha anunciat a la seva pàgina web que Josep Cerdà (Pollença, 2003) ha arribat a un acord amb el club per renovar el seu contracte fins el 2024. Així el jugador pollencí passarà a formar part de les files del Barça Atlètic.

Jusep Cerdà arribà al Barça el 2019 provinent del Constancia Futbol Base. El dos primers anys va jugar amb el Barça Juvenil B, mentre que la temporada passada va jugar al Juvenil A dirigit per Òscar López i va conquerir el doblet de Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions.

Els dies vinents protagonitzarà l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Foto: Sebastià Payeras.

Visita al Campus de Futbol

Aquesta setmana, Josep Cerdà ha estat per Pollença, on va visitar els infants que participen del Campus de Futbol que, des de fa quatre temporades, organitza Football Forward.

PUBLICITAT

Cerdà va explicar-los com era la vida a la Masia, la importància dels estudis i de l’alimentació per a un futbolista. A més a més, els va avançar que, a partir d’aquesta temporada, iniciava una nova etapa, fora ja de la tutela de la Masia, però com a part del mateix FC Barça. En aquest sentit, va comentar als infants la seva intenció de continuar estudiant.

PUBLICITAT