EL FESTIVAL MOZART21 OMPLE EL SETEMBRE POLLENCÍ

348

El Festival MOZART21 omplirà el setembre pollencí seguint l’estela del Festival Beethoven que tant bona acollida va tenir el passat 2020.

A més de quatre concerts, un dels quals la posada en escena de l’òpera Don Giovanni, el Festival MOZART2021 proposa “un viatge musical a través del llegat d’un dels pares de la tradició artística occidental. Simfonies, concerts per a piano, música de cambra, quartet de corda…i també òpera! Una gran varietat d’obres mestres i gèneres musicals que uniran a un gran grup d’artistes nacionals i internacionals” i “activitats socials i conferències
per portar la figura de Mozart, i la seva música, a la màxima quantitat de públic possible”.

Magí Garcies, Bernat Quetglas i Herbert Plume són l’ànima d’aquest Festival MOZART21 que començarà el 4 de setembre, a les 20 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, amb un concert dedicat al Simfonisme durant el qual l’Orquestra de Cambra de Mallorca amb Iván Martín com a pianista solista i Bernat Quetglas com a director, interpretaran l’obertura de Les noces de Fígaro, el concert per a piano número 23 en La Major i la simfonia número 35 Haffner.

L’11 de setembre, a les 20 hores i al mateix Claustre, els pianistes Magí Garcies i Andreu Riera oferiran un recital de pianos durant el qual un o l’altre o tots dos interpretaran la fantasia en do menor k 475, la sonata en do menor k 457, la fantasia en re menor k 397 i les sonates en La Major k 331 i la sonata per dos pianos k 448.

PUBLICITAT

El 18 de setembre, a les 20 hores i al mateix Claustre, serà el moment del quartet de corda. En aquesta ocasió, el Quartet Casals interpretarà el Quartet en re menor k 421 i el Quartet en Do Major k 465 “Dissonàncies”.

Finalment, el 25 de setembre, a les 20 hores, el Claustre de Sant Domingo viurà una autèntica nit d’òpera amb la posada en escena de Don Giovanni a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Mallorca dirigida per Bernat Quetglas i amb Simó Orfila, Irene Mas, la pollencina Marta Bauzà, Inma Hidalgo, José Manuel Sánchez, Pablo López i Joan Miquel Muñoz en els principals papers.

Els preus de les entrades van des del 10 fins al 25 euros per concert en funció de la situació de la localitat. A més a més, els estudiants tenen un preu especial de 5 euros el concert.

Per altra banda, es pot comprar un abonament per 50 euros o per 90 euros, també en funció de la ubicació de la localitat.

Les entrades es poden comprar en línia a www.mozartmallorca2020.com o bé a taquilla una hora abans de començar el concert.

Concert VIP i altres activitats

El divendres 3 de setembre, a les 22 hores, a Sant Vicenç, hi haurà un concert VIP que, a més d’un recital de veu i piano a càrrec d’Irene Mas i Magí Garcies, inclourà un sopar.

Garcies i Mas oferiran un repertori conegut i apreciat amb peces de Mozart, però també de Chopin, Brahms o Beethoven, entre altres.

Els dies 12, 18 i 25 de setembre, el Festival MOZART21 se centrarà en activitats de caràcter social i professional, una altra manera de descobrir Mozart.

PUBLICITAT