EL FESTIVAL MOZART ES CLAUSURA AMB EL CARTELL D’ENTRADES EXHAURIDES

164
La soprano pollencina Marta Bauzá interpreta Dona Elvira, un dels personatges protagonistes de Don Giovanni de Mozart.

El Festival Mozart, que ha omplert setembre de bona i ben interpretada música, es clausura aquest dissabte 25 de setembre amb l’òpera semiescenificada Don Giovanni i ho fa amb el cartell d’entrades exhaurides.

El Don Giovanni de Mozart que es podrà seguir al Convent de Sant Domingo aquest dissabte a les 20 hores, o a l’església de Monti-Sion en cas de pluja, comptarà amb Simon Orfila en el paper de Don Giovanni, Pablo López com a Leporello, la pollencina Marta Bauzà com a Donna Anna, Inma Hidalgo com a Donna Elvira, Irene Mas com a Zerlina, Joan Miquel Muñoz com a Masetto i José Manuel Sánchez com a Don Ottavio. Els acompanyarà l’Orquestra de Cambra de Mallorca i el Cor del Teatre Principal de Palma. La directora d’escena és Ana Cuellar i el director musical, Bernat Quetglas.

Una hora abans de començar, o sigui a les 19 hores, als jardins Joan March, hi haurà un vermut previ a Don Giovanni durant el qual els assistents podran compartir conversa entorn a aquest drama sobre l’etern seductor, mentre gaudeixen d’un aperitiu.

Don Giovanni

Amb llibret de Lorenzo Da Ponte i música de Wolfgang Amadeus Mozart, els dos actes de Don Giovanni s’endinsen en el mite del seductor insaciable que Tirso de Molina va plantejar a El burlador de Sevilla y convidado de piedra. L’òpera de Mozart s’endinsa en aquest drama amb humor, però sense amagar la tragèdia.

PUBLICITAT

Don Giovanni de Mozart és una de les obres més representades no només del compositor de Salzburg, sinó també del món.

Festival Mozart

Amb Don Giovanni, es tanca un cicle de quatre concerts dedicats a diferents facetes de Wolfang Amadeus Mozart. Organitzat pels músics Bernat Quetglas i Magi Garcias, els concerts dedicats a les obertures, a la música per a piano, a la música de cambra i a l’òpera, s’han arrodonit amb diverses activitats complementàries l’objectiu de les quals era apropar la música al públic en general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT