EL FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES APROPA A POLLENÇA DUES ESTRENES A LES ILLES BALEARS

118

El Festival de Teatre de Teresetes, que se celebra entre el 16 i el 22 de maig a diferents escenaris de Mallorca, aproparà al Club Pollença i al Saló d’Actes del Port de Pollença dos espectacles d’estrena a les illes Balears: Somnis de Sorra i EcO.

Somnis de Sorra

El divendres 20 de maig, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia catalana Ytuquepintas posarà en escena Somnis de sorra.

Somnis de sorra, només amb les seves mans i arena damunt un vidre, Borja González narra el pas de dues persones en el transcurs de les seves vides, des dels somnis que es creen a la infància, les vivències que apareixen a la maduresa, fins a la visió real i retrospectiva que aporta l’experiència viscuda. 

Dibuix a dibuix transporta l’espectador a moments plens d’emocions, a viatjar a diferents llocs del món i a fer una reflexió poètica dels seus propis sentiments.

PUBLICITAT

Somnis de sorra és un espectacle mixt, de 55 minuts de durada i sense text, adreçat a un públic familiar a partir de 5 anys.

Imatge de Somnis de sorra de la companyia Ytuquepintas.

EcO

El dissabte 21 de maig, a les 12 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, la companyia andalusa Ymedio Teatro posarà en escena EcO, el malson recurrent de dos còmics atrapats a l’escenari. Un ball de metàfores visuals on queda al descobert l’embull que ha anat teixint la seva relació. “Aquesta podria ser la nostra pròpia història”, apunten des de la mateixa companyia.

EcO és un espectacle de teatre d’objectes i teresetes de guant, sense text. Dura 55 minuts i està adreçat a un públic familiar a partir de 7 anys, joves i adults.

L’entrada a EcO és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per això, qui vulgui assistir-hi, convé que reservi plaça telefonant al 674 78 19 91, de dimarts a dissabte, entre les 10 i les 14 hores.

PUBLICITAT