El documental “A Muntanya” es va estrenar al Club Pollença

428

Aquest divendres passat, el Saló d’Actes del Club Pollença va acollir l’estrena del documental “A Muntanya”, una sèrie documental de tres capítols dedicada a la preservació de la serra de Tramuntana, en la qual es narra l’experiència de propietaris i cuidadors de grans finques i possessions d’aquest entorn Patrimoni de la Humanitat.

Es tracta d’una mini sèrie coproduïda per IB3 i el Consell de Mallorca a través del Consorci Serra de Tramuntana, en col.laboració amb Satisfactoria que s’emet per IB3 Televisió i que va impulsar la institució insular amb motiu del desè aniversari de la declaració de la Serra com a Patrimoni Mundial en la categoria de Paisatge Cultural per la UNESCO.

“Aquest documental esdevé una visió sobre la ma de l’home que ha contribuït a modelar i treballar la Serra, el valor principal que la va fer fa deu anys mereixedora de la distinció de patrimoni mundial i el material filmat és en si mateix el testimoni d’una realitat, d’un temps i un país” va expressar la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera durant l’acte al Club. “Declaracions, imatges i personatges que quedaran immortalitzats per les càmeres, en reconeixement del seu esforç, del seu treball en favor de la Serra i de tota la societat de Mallorca” va dir.

Durant l’acte també varen intervenir-hi el director del documental, Antoni Mateu, i el president del Club Pollença, Gabriel March. També hi assistiren el batle de Pollença, Andrés Nevado; la consellera insular del Territori, Maria Antònia Garcías; el conseller d’Educació, Martí March; el president de la Federació Balear de Muntanya i Escalda, Xisco Fanals; el director general d’IB3 Radiotelevisió de les illes Balears, Andreu Manresa, i el president de l’Associació de Propietaris de Finques Rústiques, Fernando Fortuny.

PUBLICITAT

Ahir diumenge 20 de novembre, IB3 Televisió va emetre el primer capítol dels tres que conformen la mini sèrie documental “A Muntanya”, produïda per la radiotelevisió autonòmica i el Consell de Mallorca.

PUBLICITAT