EL DARRER CONCERT DEL FESTIVAL BTHVN CANVIA DE DATA

140
El tercer concert del Festival BTHVN va acabar amb l'Orquestra interpretant els darrers compassos davall els passadissos.

El darrer concert del Festival BTHVN, programat per al dissabte 10 d’octubre, canvia de data “per causa de força major i alienes a l’organització del Festival”. Per tant, el concert queda reprogramat per al divendres 30 d’octubre, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion (carrer Jesús, 42 de Pollença).

El concert de clausura del Festival BTHVN anirà a càrrec d’uns convidats de luxe, el Quartet Quiroga, Premi Nacional de Música de 2018. El repertori inclou el Quartet de corda número 15 en la menor Op. 132 i el Quartet de corda número 15 en Fa Major Op. 135.

Des de l’organització, “demanam disculpes pels inconvenients causats i agraïm la infinita comprensió del públic, així com esperam que vengeu a gaudir amb nosaltres del meravellós Quartet Quiroga”.

A més a més, apunten que “si algú de vosaltres desitgés una devolució de l’importa de l’entrada, el pot sol·licitar” a través del correu electrònic beethovenmallorca2020@gmail.com o dels telèfons 636022296 i 677867681.

PUBLICITAT
El jove director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, Bernat Quetgles, és un dels organitzadors del Festival BTHVN.

Malgrat la tempesta, el públic va gaudir dels darrers compassos de la Setena de Beethoven

El públic que omplia el Claustre de Sant Domingo el passat diumenge 4 d’octubre recordaran aquell concert, entre altres raons, pel final tan inesperat com simpàtic. I és que, si bé la llampadissa augurava una tempesta d’estiu, la pluja va fer acte de presència quan faltaven dos minuts per acabar d’interpretar la Setena Simnfonia de Ludwig van Beethoven.

A pesar del contratemps, l’Orquestra de Cambra de Mallorca i el seu director, el jove Bernat Quetglas, decidiren no deixar el públic sense final. Així que, amb els músics protegits als corredors com el públic mateix, tocaren els darrers compassos de la “Setena de Beethoven”. La resposta, com no podia ser d’altra manera després d’un excel·lent concert, va ser una gran ovació als músics.

Anècdota a banda, el concert que el Festival BTHVN dedicà al simfonisme va ser tot un èxit. Dies abans del concert s’havien exhaurir les entrades i l’actuació tant del violinista solista José Manuel Álvarez Losada, que exercí de solista amb l’Orquestra de Cambra de Mallorca. Després d’un intermedi protagonitzat pel mateix Álvarez Losada, l’Orquestra de Cambra de Mallorca

L’Orquestra de Cambra de Mallorca va comptar amb José Manuel Álvarez Losada com a violí solista a la primera part del concert del dia 4 d’octubre.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital