EL CORONAVIRUS S’ENFILA AL MUNICIPI DE POLLENÇA

1961

Des del Centre de Salut de Pollença informen que, ahir 29 de novembre, es detectaren 8 nous contagis de coronavirus i es donaren 6 altes. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, els casos actius per infecció de SARS-CoV-2 arriben als 37.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

El Govern de les illes Balears va aprovar ahir sol·licitar al TSJB l’ampliació de l’ús del Certificat covid als àmbits amb més concentració de persones. Així, a partir del nivell d’alerta 1, s’exigiria per a la restauració i els espais amb celebracions de més de 50 persones i a tot l’oci nocturn. I al nivell d’alerta 2 s’ampliaria a refugis i altres allotjaments turístics amb habitacions compartides, i al 3, a cinemes i gimnasos.

La incidència al municipi de Pollença durant els darrers 7 dies ha estat de 22 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 27 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 132’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 162’1 casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.163 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT