EL CONTACTE, TEMA DE L’EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DE L’IES DE POLLENÇA AL CONVENT

398

Com cada curs, els alumnes de segon de Batxiller que fan l’assigantura de Dibuix a l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya a Pollença han muntat una exposició al Claustre del Convent de Sant Domingo. En aquesta ocasió, la mostra, que s’inaugurarà demà, divendres 20 de maig, a les 19 hores, reflexiona sobre el “Contacte”.

A partir d’aquest tema, el “Contacte”, cada alumne l’ha interpretat com ha volgut i amb les tècniques que han volgut. En aquest sentit, la professora de Dibuix de l’IES Guillem Cifre de Colonya, Imma Alabau, ha apuntat que “hi ha hagut alumnes que han reflexionat sobre el contacte a la família, altres que s’han inspirat en el cotacte en l’esport i, fins i tot, alguns que parlen de contacte visual i altres formes de contacte”.

Els formats de les obres es mouen entre el din-A3 i din-A4. De tècniques, n’hi ha moltes des del llapis fins a la tèmpera, l’aquarel·la…

Totes les obres creades pels alumnes a partir d’un tema tan ampli com el “Contacte” es podran veure a l’exposició que s’inaugurarà aquest divendres 20 de maig, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo. Tothom que vulgui podrà visitar l’exposició fins al dimarts 24 de maig, durant els hores en què el Convent és obert al públic.

PUBLICITAT

Aquest projecte es duu a terme des de fa sis anys. A principis de curs, els alumnes proposen diferents temàtiques i n’escullen una. Aquest tema és motiu de reflexió al llarg del curs, un treball que “els alumnes desenvolupen de manera oberta i interpretable”, ha senyalat la professora de Dibuix, Imma Alabau.

L’assignatura de Dibuix es fa a primer i segon de Batxillerat. A primer, es treballa més el dibuix a nivell acadèmic, de manera que els alumnes aprenen a treballar el volum, les ombres, l’aquarel·la… i, a segon, es treballa el dibuix a través d’un caire més personal, així ho va donar a entendre la professora de Dibuix, Imma Alabau.

PUBLICITAT